Vadalarm Vadalarm

Companies with an EU tax number can buy from us at a net price

Tervezd meg villanypásztor rendszeredet soha nem látott egyszerűséggel

1Milyen állatra szeretnéd használni?

2Mekkora a bekerítendő parcella kerülete?
m

3Hány helyen szeretnéd bonthatóvá tenni?
db

4Hány párhuzamos vezetékkel számoljunk?
db

5Fa vagy fém oszlopaid vannak/lesznek?

6Milyen karámvezetéket szeretnél?

Milyen energiaforrásról szeretnéd üzemeltetni?

Villanypásztorodat alap esetben akkumulátor csipeszekkel látjuk el, ám kérheted 230V-os kivitelben, napelemmel, vagy akár ezek tetszőleges kombinációjával is!

Figyelem: az akkumulátor nem a szett része, ezt neked kell biztosítanod

"Mi lesz, ha ellopják?"

Ez a kérdés sokakban felmerül, amikor villanypásztort és/vagy napelemet vásárolnak. Gratulálunk, mert sikerült megtalálnod az egyetlen webshopot, ahol lopás ellen is biztosíthatod villanypásztorodat és napelemedet. 6.000 és 12.000 forintért biztosíthatod nálunk a villanypásztor készüléket és a napelemet.

A te villanypásztor szetted

El is készültünk! A táblázatban láthatod az egyes elemeket. Ha mindent rendben találtál, kattints a "megrendelés" gombra!

TételMennyiségBruttó ár


Vagy inkább elküldjük e-mailben is az összeállítást?

E-mail címed:

Ugyanerre a címre mehet a szállítás?

Milyen módon szeretnél fizetni?

El kell fogadnod a feltételeket. (Pipáld be!)
El kell fogadnod az adatvédelmi szabályzatot. (Pipáld be!)

Tartsd szemmel rendszeredet!

Rossz nézni, hogy a precíz munkával kiépített rendszered egy apró hiba miatt hasznavehetetlenné válik, amikor elszakad a vezeték?

Elfoglalt gazdák számára kifejlesztett termékünkkel bármikor, bárhonnan le tudod ellenőrizni rendszered működését.

Egy, a villanypásztorodba épített okos kütyüvel még időben értesítünk, ha rendszered meghibásodna, vagy a vezeték elszakadna.

Ilyet más villanypásztorhoz nem kapsz. Szeretnéd, hogy beleszereljük a tiédbe? Neked már semmi dolgod nem lesz vele, mert a benne levő SIM kártya díját is mi álljuk egy évig!

Nehezedre esik eligazodni a villanypásztor alkatrészek labirintusában? Azért alkottuk meg villanypásztor tervezőnket, hogy semmi fontos ne maradjon ki a csomagból!

De ha te biztos vagy benne, hogy a villanypásztor minden szükséges kellékével rendelkezel, és csak a készülékre van szükséged, akkor kattints ide!

A tervezés során 8 kérdést teszünk fel számodra, melyeket megválaszolva fillérpontos és azonnali, tételes árakat fogsz látni.

A személyre szabott szetted két elem kivételével mindent tartalmazni fog. Az akkumulátort és a karókat sajnos mi nem tudjuk szállítani (beleszakadna a futár). Szerencsére nagy valószínűséggel mindkettőből rendelkezel kellő mennyiséggel.

Ha az egyes alkatrészekről szeretnél részletesebben olvasni, tekerj le az oldalon, és mindenről láthatsz fényképeket és műszaki adatokat is.

Kérdésed lenne villanypásztor rendszer építésével kapcsolatban?

Saját fejlesztésű villanypásztor készülék

100%-ban saját, hazai fejlesztésű villanypásztorunk folyamatos fejlesztése mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a szabályoknak megfelelően üzemeljen. Így nem kell azon aggódnod, hogy bárkinek baja lesz használata közben. Ingyenesen házhoz szállítjuk, általában 2 munkanap alatt és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk rá. A saját fejlesztésű eszközünk előnye az is, hogy még a garancia lejárta után sem kell messzire menned alkatrészért, hiszen csak hozzánk kell visszaküldened szervizre. Emellett villanypásztorunkra lopásbiztosítást is köthetsz, ami azt jelenti, hogy ha egy rendőrségi jegyzőkönyvvel igazolod az esetet, mi teljesen ingyen küldünk neked egy újat.

Vilanypásztorunkról még több információt a termék oldalán találhatsz ide kattintva.

Akár 160 hektáros terület is bekeríthető vele

Energiatakarékos módon üzemel akár hetekig

Kérheted napelemmel együtt is

Időjárás álló kivitel, a vidéki életetre szabva

Felügyeld távolról villanypásztorodat!
Vadalarm Villanypásztor Felügyeleti Rendszer

Ugye te sem szeretnéd, hogy a sok munkával és jelentős pénzösszeg befektetésével felépített villanypásztor rendszered meghibásodását akár csak napokkal később vedd észre? Mert a hibákat elkerülni nem lehet. Elég ha csak egy elöregedő akkumulátorra vagy egy viharban kidőlő fára gondolsz. Ilyenkor jön jól a Vadalarm Villanypásztor Felügyelet.

Saját fejlesztésű rendszerünk ugyanis 5 percenként ellenőrzi villanypásztorod állapotát, és időben jelez, ha valamilyen problémát észlelne. A legszebb az egészben, hogy a rendszer felépítését nem módosítja, hiszen ha a kalkulátorban bepipálod az opciót, mi beleépítjük villanypásztorodba az elektronikát és bekötjük Vadalarm felhasználói fiókodba az adatokat. Mire kézhezveszed a csomagot, már meg is jelenik fiókodban az itt is látható zöld dobozka, ami mindig a legfrissebb állapotot fogja mutatni neked.

Hajtsd napenergiával a rendszert!

Képzeld el, hogy mit csináltál korábban, amikor lemerült villanypásztorod akkumulátora: autózás, séta, cipekedés, töltögetés. Ugye máris görcsbe rándul a hátad, ahogy olvasod az „akkumulátorcipelés” új olimpiai sportág nevét? Hadd bizonyítsuk be Neked, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie.

És most képzeld el, milyen kényelmes életed lehetne, ha az áram mindig visszatöltődne az akkumulátoraidba. Végső soron csak az olyan gépek adnak igazi szabdásgot az embernek, amit egyszer kell megvenni, és utána semmi dolgod vele. Nos, a mi napelemeink pont ilyenek: kihelyezed a leírás szerint, és rá sem kell nézned többet. A napalemet már eleve úgy szállítjuk, hogy a hozzá szükséges töltésvezérlőt ráépítjük a napelemet tartó masszív acél konzolra, így neked az akkucsipeszek felszerelésén kívül semmi dolgod nem lesz.

45 Wattos mezőgazdasági napelemünkről még több információt a termék oldalán találhatsz ide kattintva.

Védd lopásbiztosítással rendszeredet!

Persze, tudjuk, hogy ennyi értékes eszköz kihelyezésekor mindenkiben felmerül a kérdés: "Mi lesz, ha ellopják?"

Sejtheted, hogy erre is felkészültünk. Hiszen mind a villanypásztor készülékre, mind a napelemre kérheted az egységesen 6-6.0000 forintba kerülő "lopásbiztosítás" nevű szolgáltatásunkat. Ez a normál műszaki garancia egyfajta kiterjesztése lopás esetére is. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával kell igazolnod. Ez érvényes a napelem panelre és a villanypásztorra is egyaránt, akkor is, ha csak az egyiket lopják el. A Lopásbiztosítást szintén a kalkulátorban tudod igényelni. Ér neked 6.000 forintot, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened.

Minden, amit a vezetékekről tudnod kell

Szalagvezeték

Szalagvezetéket jellemzően lovakhoz szoktak alkalmazni. Kalkulátorunkba a leggyakoribb igényeket tökéletesen kielégítő, 20 mm szélességű 7,34 Ohm/méter ellenállású, 90kg szakítószilárdságú, 6 darab rozsdamentes acélszállal rendelkező szalagvezetéket választottuk. Amint a képen is láthatod, ezt 200 méteres tekercsekben tudjuk szállítani. Amennyiben a számítások eredményeként 200-zal nem osztható szám jön ki, automatikusan felkerekítjük egész számú tekercsre a teljes hosszt.

Zsinórvezeték

A villanypásztor rendszerek 90%-át zsinórral építik ki. Ez leginkább a zsinórok (szalagokhoz viszonyított) olcsóságának és előnyösebb műszaki paramétereinek köszönhető. Szóval, ha neked nincs kifejezetten szükséged szalagra, gyakorlatilag minden tekintetben jobban jársz, ha a zsinórvezeték mellett döntesz. Az általunk szállított (képen látható) villanypásztor zsinór 400 méteres tekercsekben vásárolható, így rendelésedet kalkulátorunk egész számú tekercsekre kerekíti. A zsinór kiválasztásakor ügyeltünk rá, hogy a legelőnyösebb ár-érték arányt tudjuk nyújtani számodra, ezért választottuk ezt a 300 kg teherbírású és extrém alacsony, 0,11 Ohmos méterenkénti ellenállással rendelkező vezetéktípust.

Szigetelők és kapuelemek

Ha szétnézel a piacon, kismillió variánst találhatsz a különböző szigetelő és kapuelemekre. Mi viszont meg vagyunk győződve róla, hogy egy normálisan működő villanypásztorhoz nem kell más, csak szigetelő, vezeték és kapuelem. Láthatod, hogy szigetelőkből az oszlop anyagától függően is kétféle érhető el. Ha fa karókkal dolgozol, 5mm-es előfúrással akár kézzel is betekerheted a facsavar menetes szigetelőket. Amennyiben beton vagy acél oszlopaid vannak, és ezt a Tervezőben is kiválasztod, a rendszer automatikusan metrikus menetes szigetelőket rak a kosaradba.

Az alábbiakban azt láthatod, hogy a Villanypásztor Tervezőnk milyenek elemekkel kalkulál. Ezeket tartjuk raktáron is, így ha neked minden áron másfajta kell, akkor azt vedd figyelembe, hogy beszerzése biztosan több időt vesz igénybe. Ha mégis ilyenre adnád fejedet, írd meg nekünk e-maiben ide kattintva, hogy mit szeretnél.

Szalagszigetelő fába

Szalagszigetelő metrikus menettel

Kapuakasztó szalaghoz

Kapufogantyú szalaghoz

Zsinórszigetelő fába

Zsinórszigetelő metrikus menettel

Kapuakasztó zsinórhoz

Kapufogantyú zsinórhoz

Gyakori kérdéseitek

Mennyi vezetéket bír a villanypásztor több sor esetén?

Hogyan kell kihelyeznem a napelemet?

Milyen akkumulátort használjak?

Villanypásztor telepítésében ki tud segíteni?

Építs rendszert négy egyszerű lépésben

A Vadalarm villanypásztor telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1Először jelöld ki a karámvezeték nyomvonalát, majd 5-6 méterenként verj le egy karót. Ezekre kell majd a megfelelő műanyag szigetelőkkel rögzítened a vezetéket. Fontos, hogy nyírd le alatta az aljnövényzetet és vágd le a belógó fák ágait.

2Ha ezzel megvagy, találd ki, hova teszed a villanypásztorod központi egységét, majd helyezd el mellé 12V-os akkumulátorodat (bármilyen akkumulátor megfelelő). Amennyiben teheted, válassz egy biztonságos, fedett helyet. Amennyiben vásároltál mellé napelemet is, azt két bilinccsel könnyedén rögzítheted egy oszlopra. A lényeg, hogy ezt ne árnyékolja semmmi.

3Az egyik legfontosabb lépés jön: keress egy olyan helyet, ahol nem kavicsos a talaj, és kellően nedves. Ide szúrj le a földbe legalább 3 darab (lehetőleg rozsdamentes) fémrudat. Ezeket kösd össze egymással és a villanypásztor negatív pólusával is. Fontos, hogy erre szigetelt vezetéket használj!

4Már csak annyi van hátra, hogy az elkészült karámvezetéket bekösd a villanypásztor készülék pozitív pólusába, a villanypásztor saruit pedig tedd rá az akkumulátorra. Ha napelemet is rendeltél, akkor ezt előre összekötöttük Neked a napelemmel is. Kapcsold be, és készen is vagy!

+1 Tipp: Ha akkora földterületet szeretnél bekeríteni, aminek a kerülete hosszabb 1 kilométernél, akkor több vezeték párhuzamosan való kiépítésével még erősebbé teheted a rendszert.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek
Magasság 90 mm
Szélesség 160 mm
Hosszúság 250 mm
Tömeg 1 kg
Bekeríthető kerület 5 km
Impulzussűrűség 60 impulzus/perc
Átlag fogyasztás 2 W
Kimeneti feszültség 4-10.000 V (terhelésfüggő)
Bemeneti feszültség 10-15 V
Elektromos csatlakozás akkumulátorcsipesszel
Ajánlott akkumulátor kapacitás min. 50 Ah
Opcionális napelem teljesítménye 45 W
Burkolat tömítettsége IP67
Üzemi hőmérséklet -25 - 60°C
Refund guarantee
If you have any problem with the product-what you ordered from us-, you can send it back to us in 14 days. Above in the menu you can read about our return policy particularly.
Fast shipping in 48h
If you order a simpler package on the morning of a working day, there is a good chance that you will receive it in 3 days!
A favorite brand by thousands of customers
The Vadalarm products are so popular from the beginning because the simple formation is owing that you can install it easily.
Secure pay
Use your debitcard or credit card to pay online with Barion, one of the best-known Central European payment providers.
Cash on delivery
If you choose this, we save your datas immediately, you will pay to the courier on receipt and you will get your box earlier.
Hungarian product
The Vadalarm is 100% hungarian product. Hungarian idea, hungarian developer, at a hungarian company, in a hungarian plant assemble the products.
Subscribe to our newsletter and we will give you valuable content.

Vadalarm map

Where people use Vadalarm product

See on the map who uses the Vadalarm product or products. Our products are popular all over Europe. Our community is built on quality! Be one of the users who like quality, choose the Vadalarm brand!

Who have already chosen us

Our partners

Our website uses cookies to personalize our ads and to provide the best service. You can access our information here.