Barion Pixel Már rendelhető a 45 Wattos napelem - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Már rendelhető a 45 Wattos napelem

Első napelemünket, a 20 Wattos mezőgazdasági napelemet még azért fejlesztettük ki, mert úgy láttuk, senkinek nincs olyan kompakt napelemes megoldása, amihez nem kell töltőelektronikát és egyéb kiegészítőket vásárolni. Márpedig tapasztalatból tudjuk, hogy a gazdáknak nyűg a villanyszerelés. Meg igazából mindenki másnak is, akinek nem ez lenne a feladata.

Aztán ahogy egyre ismertebbé vált a termék, rájöttünk, hogy sokan nem villanypásztorokhoz használják, hanem például világításra, motorcsónak aksijának feltöltésére vagy extrémebb esetben szökőkutak és egyéb szivattyúk üzemeltetésére. Amikor már jöttek olyan komolyabb megkeresések is, amiben valaki fejőgépet, vagy épp vasúti átjárót akart üzemeltetni, úgy gondoltuk, kevés lesz a 20 Watt. Ezért körülnéztünk a napelemes beszállítónknál, és örömmel vettük észre, hogy tudunk nektek gyártani több, mint kétszer ekkora napelemet is, kevesebb, mint kétszer akkora költségen.

Így született hát meg a 45 Wattos Vadalarm Mezőgazdasági Napelem, lényegében a ti kérésetekre. Rendeléskor mindössze ki kell választanod, hogy 20 vagy 45 Wattos napelemet szeretnél, és az árak automatikusan frissülnek. Ráadásul új napelemünkre is lehet lopásbiztosítást kötni, ezt is csak be kell pipálni a megrendelés gomb felett.

Ha nem tudod, hogy fogyasztóid mekkora napelemet igényelnek, akkor kalkulátorunk segítségével most ezt is gyorsan kiderítheted! Csak kattints ide, és add meg, milyen és mekkora fogyasztók ellátását szeretnéd megoldani napelemről.

Sőt, ha most rendelsz legújabb termékünkből, akkor még egy Vadalarmos bögrével is megajándékozunk!

Ezt olvastad már?

Napelem rendszerek felépítése

Bár a napelem feltalálása egészen 1839-ig vezethető vissza (egy akkor 19 éves fizikushoz), az emberek még a mai napig sincsenek tisztában egy napelemes rendszer működésével. Pedig a jóval fiatalabb benzinmotor felépítését már jóformán óvodában tudják a gyerekek. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba, és vegyük végig, hogyan épül fel egy napelemes rendszer!

Ajánlott termék

Vadalarm mezőgazdasági napelem

Vadalarm mezőgazdasági napelem

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.