Vadalarm A Tesla és a Vadalarm - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A Tesla és a Vadalarm

Te is hallhattál már korunk talán legnagyobb zsenijéről, Elon Muskról, a Tesla elektromos autógyártó cég alapítójáról. Ezernyi cikket olvashatsz az ő fényezéséről, ezért nekünk ez nem is célunk. Viszont azt gondoltad volna, hogy még a Vadalarmra is hatással volt az elmúlt években?

Noha ez a hatás nem kizárólag a Teslának köszönhető, és csak termékeink egy alkatrészére korlátozódik, mégis nagyon fontos eredménynek tekintjük.

A Tesla fő célja, hogy az elektromos autók térnyerését felgyorsítsa. Ehhez pedig óriási mértékben pörgetik fel a lítium akkumulátorok gyártását is. És mint talán te is tudod, vad- és madárriasztóinkban is pontosan ezek tárolják a napfényből begyűjtött energiát. A tömegtermelés nagy előnye pedig az egy cellára eső költségek drasztikus csökkenése.

Amikor a Vadalarm márkát elkezdtük építeni, és még csak egy termékünk volt, abba 2300mAh kapacitású akkumulátorokat építettünk be, majd ahogy fejlődött a technika, 2600-ra, 2900-ra váltottunk (azonos méret és azonos költség mellett). Ez most talán úgy hangozhat, mint valami nosztalgikus történet, de az a legjobb az egészben, hogy ez két év alatt zajlott le. És ami még ennél is jobb, 2018 elejétől már 3350mAh kapacitású akkumulátorokat építünk be minden Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztóba és Vadalarm Madárriasztóba, így még kisebb lesz az esélye annak, hogy a zord időben lemerüljön. Köszönjük Tesla :) 

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Így tervezi a vadak elleni védelmét egy modern gazda 2018-ban

Ahogy telik-múlik az idő, a gazdák is egyre jobban használatba veszik a IT technológiát. Most egy olyan új fejlesztést mutatunk be neked, melynek segítségével két kattintással kérhetsz tanácsot vadriasztód kihelyezéséhez. Kattints és olvasd el most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.