Vadalarm Így tervezi a vadak elleni védelmét egy modern gazda 2018-ban - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Így tervezi a vadak elleni védelmét egy modern gazda 2018-ban

Ahogy telik-múlik az idő, a gazdák is egyre jobban használatba veszik a információs technológiát. Most egy olyan új fejlesztést mutatunk be neked, melynek segítségével két kattintással kérhetsz tanácsot vadriasztód kihelyezéséhez. Ne aggódj, nem kell semmit sehova telepítened, sőt még csak nem is kell fizetned érte. Mutatjuk a részleteket.

A tavalyi szezonban volt olyan napunk, amikor annyi gazda kért tőlünk segítséget, hogy összeadva a telefonbeszélgetési időket, több mint 8 óra jött ki. Sajnos olyan is előfordult, hogy valaki egyszerűen már nem fért bele az adott munkanapba. Tisztában vagyunk vele, hogy ilyenkor akár csak pár órás, vagy egy napos késlekedés is százezres nagyságrendű vadkárokat jelenthet, így idén egy új módszert fejlesztettünk ki. Új szoftverünket Vadalarm Területtervezőnek neveztük el. Szánj ránk még két percet, és elmagyarázzuk, mennyire könnyű a használata.

Vége a telefonon keresztüli kézzel-lábbal mutogatásnak

Na persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem vesszük fel a telefont. Viszont Területtervezőnk segítségével mostantól sokkal egyszerűbben meg tudod mutatni nekünk, hogy mely területedet szeretnéd védeni vadriasztóval vagy villanypásztorral, mint ahogy azt telefonon keresztül, vagy e-mailben képes lennél rá. Nézd meg az alábbi videót, és minden egyértelmű lesz.

Beépített Villanypásztor és Vadriasztó tervező modul

Amint láthattad, a területtervező használata rendkívül egyszerű:

  1. Regisztrálj a vadalarm.hu-n ha még nem tetted volna
  2. Hozd létre új földterületedet
  3. Kérj tanácsot egy gombnyomással vadriasztó kihelyezéshez, vagy indítsd el a villanypásztor kalkulátort

A vadriasztó kihelyezési tanácsadáshoz csak a vadak várható érkezési irányát és az állatokat kell megadnod, a villanypásztor tervezéséhez pedig csak azt kell kiválasztanod, hogy milyen tápellátást és hány kaput szeretnél a területre kiépíteni. A többit elvégzi helyetted a számítógép (vagy mi).

Kattints ide, és légy te is modern gazda.

Limitált ajánlat korábbi ügyfeleknek é követőinknek

Ha szeretnéd területedet idén nem csak a vadaktól, de a madaraktól is megvédeni, akkor kattints ide, mert 2018.02.23-ig még élhetsz limitált ajánlatunkkal, a Vadalarm Megapakkal. (Kattints ide és nézd meg mi van benne) Természetesen ha ezzel kapcsolatban van kérdésed a kihelyezést illetően, akkor is használd bátran a Vadalarm Területtervezőt.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Milyen támogatást kaphatunk jövőre vadkár-megelőzésre és -elhárításra?

Bár pályázatot mostanában sem a Magyar Kormány, sem az Európai Unió nem írt ki a vadkárok megelőzésének támogatására, de azért történtek biztató változások szakmai területen, amelyek azt ígérik, hogy 2018-ban hatékonyabban szállhatunk síkra az érdekeinkért.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.