Vadalarm Még nagyobb védelem a madárkár ellen - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Még nagyobb védelem a madárkár ellen

Az elmúlt hónapok egy jelentős részét madárriasztónk továbbfejlesztésével töltöttük, melynek mostantól új változata rendelhető meg régi áron. Olvasd el írásunkat, ha szeretnéd megtudni, milyen újdonságok kerültek a 2018-as Vadalarm Madárriasztóba.

Nagyobb akkumulátort tettünk bele

Sokan kértétek, és végre a technika is lehetővé tette, hogy azonos méretben nagyobb kapacitású akkumulátort építsünk madárriasztónkba. Így a korább 2900 mAh-ás kapacitásúakról átálltunk a 3350 mAh-ásakra, ami 15%-os növekedést jelent.

Még hangosabbá tettük

Mondanunk sem kell, hogy ezt kértétek a legtöbben. Természetesen érthető, hogy nagyobb teljesítmény szükséges a nagyobb területek megvédéséhez, ezért is törekszünk mi is erre. Azonban tisztában kell lennetek azzal, hogy ha növeljük a fogyasztást, akkor az bizony ismét az üzemidő kárára fog menni. Mindenesetre bízva a napos időben, 10%-kal sikerült megnövelnünk a hangszórók erejét. (Közvetlenül a hangszóróknál mérve 105 dB).

Felokosítottuk

Madárriasztónkba beleépítettük a vadriasztóinknál már sikerrel alkalmazott okos elektronikát, melynek köszönhetően a készülék mostantól képes lesz felügyelni akkumulátora töltöttségét és a napfény intenzitását. A vadriasztóhoz képest annyi különbséggel, hogy míg az éjszaka dupla annyiszor kapcsol be, a madárriasztó pedig teljes sötétségben (amikor a madarak amúgy sem jönnek) kikapcsolja magát, hogy spóroljon az energiával.

Végül hozzáadtunk egy új hangot is

Az esetek túlnyomó többségében madárriasztónkat seregélyek ellen vetik be ügyfeleink. Egy visszajelzés alapján kezdtünk el utánajárni, hogy a seregélyek ellen hogyan lehetne a leghatékonyabban fellépni. Talán hallottál arról, hogy a bajba került seregély olyan hangot ad ki, mellyel jelzi többi társának, hogy ne menjenek oda. Ezt a hangot is bevetjük ezentúl a seregélyek távoltartásásra.

Bónusz jó hír

Vásárlói tapasztalatok alapján úgy tűnik, szarkára is bevethető a Vadalarm Madárriasztó. Kattints ide, és rendeld meg most!

Köszönjük visszajelzéseiteket, mellyel hozzájárultatok, hogy az általunk ismert piacon a miénk lett a legintelligensebb madárriasztó.


Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.