Vadalarm Vásárolj rágcsálóriasztót és támogasd a cukorbetegség megelőzését, korai felismerését!! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Vásárolj rágcsálóriasztót és támogasd a cukorbetegség megelőzését, korai felismerését!!

Termékeinket sajnos idén karácsonykor sem fogjuk olcsóbban adni, azonban van egy jó hírünk is számodra. December 24-ig minden egyes megvásárolt rágcsálóriasztó árának a 10%-át az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak ajánljuk fel. Láthatod, hogy a Black Friday után, most Karácsonykor is mindenhol ár akcióznak a boltok, egymás alá licitálnak egy kis plusz profit reményében. Mi is úgy gondoljuk, hogy létezésünk végső célja a bevétel növelése, de nem minden áron. Akciózni lehet úgy is, hogy annak haszna és valódi értéke is legyen.

Anyagilag biztosan nem fogsz jobban járni most, mintha máskor vásárolnál tőlünk rágcsáló riasztót. Anyagilag mi sem fogunk jól járni, hiszen a termékek árának 10%-a egy harmadik félhez kerül majd. De azáltal hogy mi mindketten „veszítünk” valaki más nyerni fog. Lehet, hogy egy súlyos cukorbetegségben szenvedő kisgyermeknek, egy családapának vagy éppen egy nyugdíjas néninek ajándékozol éveket. Mégis azt kívánnád inkább, hogy 10%-kal olcsóbban tudj megvenni egy rágcsáló riasztót, hogy azért mégiscsak jobban járj? Akkor abba gondolj bele, hogy mi hányszor 10% bevételről mondunk le akciónk során. Mondhatod, hogy de mi egy cég vagyunk és nekünk nem számít egy kis kiesés. Most komolyan…?

Azt is tudjuk, hogy a rágcsálóriasztó nem egy tipikus karácsonykor vásárolt termék, biztosan elég kínos helyzet lenne, ha a rokonok összefutnának a hívatlan vendégeiddel. Mivel a rágcsálók elriasztásához pár nap biztosan kell, időben gondoskodj erről is. Amennyiben pedig Te szívesen adakoznál, de nem szeretnél most rágcsálóriasztót vásárolni, arra is lehetőséged van (átutalással):

Bankszámla tulajdonosa: Egy Csepp Figyelem Alapítvány

Bankszámla száma: 14100244-76647749-01000003

Számlavezető bank: Sberbank Magyarország Zrt.


Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Miért nincs Black Friday az Év Honlapján?

A már-már néphagyománnyá váló Black Friday-ből hagyományosan kimaradunk. Hogy miért engedünk el több tucatnyi potenciális vevőt? Olvasd el írásunkat, és megtudod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.