Vadalarm Miért nincs Black Friday az Év Honlapján? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Miért nincs Black Friday az Év Honlapján?

Ezzel a mondattal egyszerre két izgalmas dolgot is lelőttünk. Egyrészt szeretnénk nektek elmesélni, hogy a Vadalarm.hu a múlt héten abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte az Év Honlapja különdíjat agrár kategóriában.

„A zsűri a nevezők közül idén egyetlen honlapot ismert el Különdíjjal, amely a Vadalarm mezőgazdasági elektronikai termékek weboldala. Ez a honlap mind megjelenésében, mind szövegezésében kiemelkedett a többiek közül. A zsűri pozitívként értékelte a blogot, valamint az ÁSZF és az adatvédelmi szabályzat pontos feltüntetését is.”


Másrészt pedig az egyre népszerűbb „fogyasztói ünneppel” kapcsolatban szeretnénk pár gondolatot megosztani veletek. Most pénteken van ugyanis az a bizonyos nap, amikor a webáruházak egymásra licitálva adják kedvezményeiket csak azért, mert félnek, hogy mi lesz ha kimaradnak.

Ha követsz minket már egy ideje, tudhatod, hogy mi nem szoktunk beállni az ilyen „sorokba”. Hogy miért tesszük mindezt? Elvi meggyőződésünkön kívül azért is, mert mi gyártók vagyunk, és nem „csak egy webshop”. Ez nálunk csak egy eszköz arra, hogy eljuttassuk a terméket vásárlóinkhoz. Gondolj csak bele, mi lenne, ha annyira olcsón adnánk termékeinket, hogy jóformán nem érné meg gyártani, és a kollégáinknak több terméket kellene összerakniuk egy óra alatt, mint egy robotnak! Szerinted milyen minőséget produkálnánk? Vajon mennyi lenne a most kb 1%-os (garanciális időszaki) meghibásodási arány?

Tehát aki arra várt, hogy óriási akciókat fogunk meghirdetni, az látogassa meg nyugodtan az olcsó konkurenseket, úgysem vásárolt volna tőlünk soha. A mi vevőnk nem az, akinek az olcsó termék kell, hanem az, akinek a megoldás problémájára.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.