Vadalarm Miért nincs Black Friday az Év Honlapján? - Vadalarm blog

Vegyél részt legújabb, Instagramon futó nyereményjátékunkon! Kattints ide a részletekért!

Miért nincs Black Friday az Év Honlapján?

Ezzel a mondattal egyszerre két izgalmas dolgot is lelőttünk. Egyrészt szeretnénk nektek elmesélni, hogy a Vadalarm.hu a múlt héten abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte az Év Honlapja különdíjat agrár kategóriában.

„A zsűri a nevezők közül idén egyetlen honlapot ismert el Különdíjjal, amely a Vadalarm mezőgazdasági elektronikai termékek weboldala. Ez a honlap mind megjelenésében, mind szövegezésében kiemelkedett a többiek közül. A zsűri pozitívként értékelte a blogot, valamint az ÁSZF és az adatvédelmi szabályzat pontos feltüntetését is.”


Másrészt pedig az egyre népszerűbb „fogyasztói ünneppel” kapcsolatban szeretnénk pár gondolatot megosztani veletek. Most pénteken van ugyanis az a bizonyos nap, amikor a webáruházak egymásra licitálva adják kedvezményeiket csak azért, mert félnek, hogy mi lesz ha kimaradnak.

Ha követsz minket már egy ideje, tudhatod, hogy mi nem szoktunk beállni az ilyen „sorokba”. Hogy miért tesszük mindezt? Elvi meggyőződésünkön kívül azért is, mert mi gyártók vagyunk, és nem „csak egy webshop”. Ez nálunk csak egy eszköz arra, hogy eljuttassuk a terméket vásárlóinkhoz. Gondolj csak bele, mi lenne, ha annyira olcsón adnánk termékeinket, hogy jóformán nem érné meg gyártani, és a kollégáinknak több terméket kellene összerakniuk egy óra alatt, mint egy robotnak! Szerinted milyen minőséget produkálnánk? Vajon mennyi lenne a most kb 1%-os (garanciális időszaki) meghibásodási arány?

Tehát aki arra várt, hogy óriási akciókat fogunk meghirdetni, az látogassa meg nyugodtan az olcsó konkurenseket, úgysem vásárolt volna tőlünk soha. A mi vevőnk nem az, akinek az olcsó termék kell, hanem az, akinek a megoldás problémájára.

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Mit tegyél, ha valami kaparászik a tetőtérben?

Nagyon gyakori eset, hogy télre az olyan kisebb testű rágcsálók vagy ragadozók, mint az egér, a pele vagy a nyest, beköltözik a tetőtérbe. Ekkor is általában a legkedveltebb célpont a hőszigetelés. Írásunkban arra keressük a választ, hogy mit lehet tenni ellenük.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.