Vadalarm Ezért szeretjük jobban az e-mailt a telefonnál - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Ezért szeretjük jobban az e-mailt a telefonnál

Bár az internet lassan húsz éve hazánkban is széles körben elterjedt a lakosság körében, a vidéken élők, különösen a gazdálkodók a mai napig igen kevéssé használják ki az előnyeit. Érthető, hogy akinek állatai vannak, nagy földdel rendelkezik, az mindig talál magának elfoglaltságot, és az is teljesen elfogadható, hogy amikor „leteszi a lantot”, nem a képernyő villódzására kíváncsi, hanem a családjára. Ugyanakkor arról sem érdemes elfelejtkezni, hogy az internetnek van néhány előnye, amelyet kihasználva időt nyerhetünk, gördülékenyebbé tehetjük saját mindennapjainkat. Nézzünk ezek közül néhányat!

Tájékozódj online!

Számos dolog van, aminek az interneten is utána lehet nézni. Sőt, meg is fordíthatjuk: kevés olyan dolog van, aminek ne lehetne utánanézni az interneten. A különféle gépek és eszközök technikai jellemzőitől kezdve a különféle gyümölcs- és zöldségfajták tulajdonságain át a különféle talajművelési és vízgazdálkodási eljárásokig és tovább. A számtalan Európai Uniós pályázattól kezdve, az ezerféle elintézni való ügy menetén át a hivatalos vagy bírósági eljárások leírásáig, és még sorolhatnánk.

Biztosak lehetünk benne, hogy a különféle szakmai szervezetek, amelyek munkája iránt érdeklődni számunkra eddig is szakmai kötelesség volt (Talajtani Intézet, Agrártudományi Kutatóközpont, Növényvédelmi Intézet, Agrárkamara, Földművelésügyi Minisztérium) szintén jelen vannak az online térben. Weboldalaikon tájékozódhatunk a munkájukról, sőt feliratkozhatunk a hírleveleikre, így mindig értesülhetünk az újdonságokról is.

Intézkedj online!

Számos hivatalos ügyet elintézhetünk már az interneten keresztül is, amit pedig nem tudunk online bonyolítani, oda biztosan kérhetünk időpontot webes felületen. A Magyarország.hu kormányzati portál egy olyan összetett és széles körű szolgáltatásokat nyújtó felület, ahol anyakönyvi ügyektől kezdve jogi, pénzügyi kérdéseken át különféle engedélyek és igazolványok kiváltásáig számos ügyet elintézhetünk.

Segítséget kaphatunk itt cégalapításhoz vagy éppen őstermelői/kistermelői igazolvány kiváltásához, adatváltozások és személyi változások bejelentéséhez, állattartással és gazdálkodással kapcsolatos szabályok és kötelezettségek megismeréséhez. Az elintézendőkhöz óriási adatbázisok, magyarázó szövegek, jogi összefoglalók és törvénytárak is elérhetőek.

Vásárolj online!

Sajnos elég jellemző tendencia, hogy ahol a földművelés jelentősége fokozódik, ott a boltok száma csökken, így a gazdáknak a munkájukhoz szükséges eszközök beszerzéséhez messze kell utazniuk. Ezt a fölösleges jövés-menést lehet az online vásárlással kiváltani, hiszen bőséggel találunk már az interneten magáruházakat, kertészeteket, faiskolákat, mezőgazdasági gépboltokat és -szervizeket.

Ezek a cégek általában érdekeltek abban, hogy a termékeiket és szolgáltatásaikat saját weboldalaikon részletesen bemutassák, így kerülhetik el a tájékozódó telefonhívásokat és emaileket. Bátran rendeljünk online a webáruházban fellelhető adatok alapján, hiszen, ha a termék nem a leírtaknak megfelelően működik, a kereskedőnek kötelessége kicserélni azt.

A webshopok nagy előnye, hogy nem kell üzletet fenntartani és eladókat alkalmazni, az eladási folyamat így teljesen automatizálható. E múltszázadi tevékenységek helyett így a cég teljes erejével foglalkozhat a termékek gyártásával és fejlesztésével. Így vagyunk ezzel mi is. Amikor tehát a legközelebb felhívsz minket, és SMS-ben kapsz egy üzenetet, hogy inkább írj e-mailt, akkor ez nem azért van, mert nem szeretnénk veled beszélni, hanem mert épp a termékek gyártása és fejlesztése köti le minden energiánkat. Ezért nagyon szépen megkérünk, hogy ha ilyen helyzetbe kerülsz, ne az legyen a reakciód, hogy csak azért is megpróbálsz újra felhívni minket, hanem írj egy e-mailt. Nem mellesleg az elektronikus levelek nagy előnye, hogy akár az éjszaka közepén is tudunk rájuk válaszolni, ha napközben nem volt rá időnk, míg egy éjféli visszahívásnak nem biztos, hogy örülnél.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.