Vadalarm Az új titkos fegyver, ami ott lapul a zsebedben - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Az új titkos fegyver, ami ott lapul a zsebedben

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy a legfrissebb tavaszi fejlesztésünk olyan, mintha egy új termék lenne, de valójában nem is az? És mit szólnál ahhoz, hogy ha megtudnád, hogy nem is tudtál róla, de már lehet, hogy meg is kaptad? Ráadásul teljesen ingyen! Olvass tovább, hogy megtudd, miről is van szó!

Amióta Vadalarm a Vadalarm, azon dolgozunk, hogy eszközeink egyre hatékonyabbak és egyre hasznosabbak legyenek. Sok más állatriasztókat gyártó céggel ellentétben, mi nem a műanyag vackok tömegtermelésében hiszünk, hanem a magasabb szintű hozzáadott értékben. Ezért szűkítettük le már egy évvel ezelőtt termékkínálatunkat úgy, hogy közben mégis többféle módon tudunk segíteni. Tudod, a kevesebb néha valóban több.

Ettől Smart a Vadalarm Smart!

A többféle állat elriasztására is képes Vadalarm Smart termékcsalád tagjai ugyanis egyszerre képesek vadat, madarat és rágcsálót is riasztani. Ráadásul mostantól vadriasztásra kétféle lehetőséged nyílik. Tisztában vagyunk vele ugyanis, hogy az ultrahangos technológia sem mindenható. Aki úgy adja el, hogy ez biztosan minden problémát megold, az hazudik. Csak hogy egy példát említsünk, sokszor előfordul ugyanis, hogy a növényzet felfogja az érzékeny ultrahangokat, és azok nem jutnak el az állatok fülébe.

Persze, a Vadalarm Smart termékek arra is képesek, hogy a hangerőt megnöveld, ám ha még ez sem elég, akkor tudod előrántani legújabb módszerünket. Előre szólunk: a újításunknak is megvannak a maga hátrányai, mert sokszor ez még emberek számára is ijesztő lehet. Ugyanis a legfrissebb Vadalarm Smart termékekben már elérhető egy hallható tartományú vadriasztás is, melyet elsősorban külterületre, gázágyú helyett ajánlunk, akár még madarakra is. 

Kinek érhető el az új funkció?

A legjobb az egészben, hogy ezért a funkcióért nem kérünk el felárat, mert nem a nyerészkedés a célunk vele, hanem a termékeink sikerességének növelése. Ráadásul a legjobb az egészben, hogy fejlesztőink ezt a frissítést már minden áprilisban eladott Smart akusztikus állatriasztóba becsempészték, így aktiválásához mindössze annyit kell tenned, hogy Bluetooth-on rákapcsolódsz eszközödre, és hosszan nyomod az ultrahangos vadriasztás gombot. Segítségként készítettünk egy videót is erről.

Ha tehát te pont az elmúlt egy hónapban vásároltál Vadalarm Smart terméket, és szeretnéd kipróbálni, mire is képes a hallható tartományú riasztás, akkor aktiváld be akár már ma, és védd meg növényeidet a tavaszi vadkárokkal szemben. Természetesen, mint minden alkalommal, most is várjuk visszajelzéseidet és tapasztalataidat!

Ha pedig most kaptál kedvet egy Vadalarm Smart állatriasztó beszerzéséhez, akkor kattints ide, és válaszd ki a neked valót!

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Tripla

Vadalarm Smart Tripla

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Mit érdemes tudni a szeptemberi szarvasbőgésről?

Nem kellett sokáig keresgélni a megfelelő témát erre a hétre, magától értetődő: ha szeptember, akkor szarvasbőgés! Ezzel van teli az internet és mi is látjuk a statisztikáinkból, hogy az emberek érdeklődve keresgélnek a szarvasbőgésre, legyen szó akár a tudományos hátteréről, videóról vagy túráról. Mi is pontosan az a szarvasbőgés? Hogyan nézhetünk, hallhatunk ilyet testközelből? Ezekre keresünk válaszokat ebben a cikkben.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.