Vadalarm Így született meg az infláció gyilkos Vadalarm Smart termékcsalád - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Így született meg az infláció gyilkos Vadalarm Smart termékcsalád

2022-es év egyértelműen legfelforgatóbb fejlesztése volt, hogy abbahagytuk a vadriasztók, madárriasztók és egyes rágcsálóriasztók gyártását. És helyettük elkezdtük olyan termékek gyártását, amik egyben tartalmazzák mindhármat. Na de kinek is kellett ez, miért jó ez neked, és hogyan tudod kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket? Olvasd tovább, és megismerheted Magyarország első okos állatriasztó családjának történetét!

Ahol egy állat megjelenik, ott általában fennáll a veszélye annak, hogy több is lesz. És itt most nem csak arra kell gondolnod, hogy az egerek milyen gyorsan el tudnak szaporodni. Gondolj csak bele, egy családi ház körül, ahol a padlástér menedéket jelenthet a rágcsálóknak, elő-elő fordulnak gyümölcsfák is, amiknek a termését szívesen fogyasztják a madarak is. Ebben a cikkben azt fogod megtudni, hogyan nyújtunk neked védelmet egyszerre többféle állattal szemben!

Minden egy jó ötlettel kezdődik

Noha a koncepció már 2021-ben is megvolt a fejünkben, mégis sok csillag együttállása kellett ahhoz, hogy meg is tudjuk valósítani a célul kitűzött Smart termékcsaládunkat. Talán még emlékszel, mekkora felvásárlási lázban égett a járvány kezdetén a világ. Nos, ez megismétlődött a a járvány végén is, csak nem a WC-papír piacon, hanem a mikrochipekén. Ekkor éreztük meg igazán, hogy mit jelent a sokféle alkatrésztől való függés. És ekkor poroltuk le régóta dédelgetett tervünk, miszerint termékeinket egy alaplapra tereljük. Tudod, mint a számítógépeknél: veszel egy alaplapot, aztán úgy bővíted később, ahogy kedved tartja. Még mi sem is sejtettük, micsoda lehetőségeket rejt magában.

A Covid másik jótékony hatása volt, hogy az otthoni munkára kényszerült fejlesztők nyugodtan tudtak a feladatokra koncentrálni, hiszen nem zavarták őket kollégák ügyes-bajos dolgaikkal 5 percenként. Az igazán jó ötletek ilyenkor születnek. Noha korábban is kísérleteztünk okostelefonos applikációval (korábban már volt kétféle Vadalarm appunk is), 2022-re gyűlt össze annyi tudás és tapasztalat a cégnél, hogy folyamatosan fejlődő és frissített, stabil alapokon nyugvó alkalmazást adjunk ki termékeinkhez.

Egy termék mind helyett

Így hát minden összeállt 2022 tavaszára: volt egy stabilan működő alaplapunk, amin keresztül meg tudunk szólaltatni tetszőleges (ultra- és madárriasztó) hangokat, és volt egy menő applikációnk, amit ki tudtunk adni végre iOS-re is, nem csak Androidra. Így vágtunk bele 2022 meghatározó állatriasztós fejlesztésébe.

Korábban azt láttuk ugyanis, hogy az akusztikus állatriasztók piacán minden gyártó állatonként külön-külön típusú eszközt gyárt, holott mindegyik hangszóróval rendelkezik, csak más-más hangtartományon dolgozik. A piacon egyedülálló módon a technológiával a kezünkben mi azonban képessé váltunk rá, hogy megállítsuk ezt a felesleges anyagpazarlást.

vadalarm-smart-cover.png

2022 április óta ugyanis nálunk érhető el egyedül az a megoldás, aminek röviden a következő a lényege: ha neked felváltva okoznak problémát mondjuk a madarak ősszel, a vadak tavasszal, a rágcsálók meg télen, akkor ne vegyél 3 különböző terméket, vegyél 1-et és állítsd át azt különböző üzemmódokba. Ez a Vadalarm Smart család lényege.

A Vadalarm Smart termékek nem hajtják az inflációt

2022-re a chiphiány ugyan enyhülni látszik, ám beköszöntött egy újabb, ezúttal mindenkinek fejfájást okozó probléma: az infláció. Ugyan valahol számítani lehetett rá, hogy az elmúlt időszakban (globálisan) a világra borított "olcsó pénz" ezt fogja okozni, ám az időközben kifejlesztett Vadalarm Smart termékcsalád mégis alávág az inflációnak. Gondolj bele ugyanis, hogy ha 2021-ben vásároltál tőlünk minden problémádra 1-1 terméket (vad-, madár-, rágcsálórisztót), akkor 2021-es árakon számolva ez neked 96.970 forintodba került. Ugyanezt most egy Vadalarm Smart Duo termék összes állatriasztási funkciójának bekapcsolásával (2022-es novemberi árakon) 66.990 forintból tudod megoldani. Ez 31%-os deflációt, azaz árcsökkenést jelent! Ezért az, ha Vadalarm Smart terméket választasz, garantáltan jól jársz.

És az extra finomságokról még nem is beszéltünk

Termékeink fejlesztését soha nem hagyjuk abba. Ezért ahogy ötletelünk, és egyre újabb funkciókat, üzemmódokat és extrákat találunk ki, sokszor utólag is elérhetővé tudjuk tenni már korábbi vásárlóinknak. Ennek elengedhetetlen eszköze a Vadalarm Smart alkalmazás, így ha még nem töltötted volna le, töltsd le most Androidra, vagy iOS-re, mert hamarosan újdonságok fognak érkezni bele, amiket törzsvásárlóinknak extra-kedvezményesen elérhetővé teszünk majd, hogy megköszönjük a néha rögös úton zajló fejlesztéseink melletti hűséges kitartást. Így született meg egyébként közkívánatra a szintén (lassan 1 euróért) beaktiválható Turbó üzemmód, vagy az egyes újabb típusoknál látható két extra hangerő fokozat.

Ha te is foglalkoztál valaha termékfejlesztéssel, biztosan átérzed, hogy Biblia hosszúságú cikket tudnánk írni a Vadalarm Smart funkciókról, de akkor senki nem értesülne róluk. Így írásunk most véget ér, de a Vadalarm Smart vonat rendületlenül zakatol tovább. Ülj fel rá te is, és megígérjük neked, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy jó döntésként tekints arra a napra, amikor lenyomtad a "Megrendelés" gombot.

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.