Vadalarm A innovációból a válság alatt sem engedünk - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A innovációból a válság alatt sem engedünk

Az ősz beköszöntével és az infláció csúcsra futásával mindenki egyre gyakrabban szembesül kemény anyagi döntésekkel, és ez alól a cégek sem kivételek. Azonban ilyen helyzetben nem csak azon kell elgondolkodni, hogy mi az a költségelem, amiből vissza tudunk venni, hanem azon is, hogy mi az a legfontosabb, amiből biztosan nem fogunk.

Mint remélhetőleg azt te is sokszor olvashattad, nekünk a Vadalarmnál a folyamatos fejlesztés és fejlődés a vérünkben van. Ez juttatott el idáig minket, és szentül hisszük, hogy ez fog még sokkal tovább is vinni.

És ez az, amiből biztosan nem fogunk engedni az elkövetkezendő időszakban, függetlenül attól, hogy mekkora válság áll előttünk. Talán ismered a MacGyver című TV sorozatot (az eredetit 1985-ből), melynek a főszereplője akár egy gyufaszállal is kivágta magát szorult helyzetekből. Valahogy így tekintünk magunkra mi is, és szerintünk így kellene működnie az összes fejlesztőcégnek: rosszabb gazdasági helyzetben a mérnöki találékonyságot kell előrántani a fiókból, és ugyanazzal a tempóval menni tovább előre. Mert ha belegondolsz, a jelenleg kialakulóban levő válsághelyzet hatékonyságnöveléssel megoldható. (Kevesebb energiából kell előállítanunk ugyanazt. Kevesebb gázzal kell kifűteni ugyanazokat az épületeket, mint tavaly.)

Minden a hatékonyságon és a találékonyságon múlik. És ezek azok, amik számunkra a folyamatos fejlődést jelentik. Az pedig alapelvünk, hogy ebből, azaz az innovációból a válság alatt sem engedünk. Terveink szerint hamarosan jelentkezünk egy komoly újítással, melyre már nagyon sok ügyfelünk nagyon régóta vár (volt, aki egy fotó alapján megrendelte úgy, hogy nem is kérdezte, mennyibe fog kerülni).

Te átgondoltad már, hogy mi az, amiből - ha törik, ha szakad - nem engedsz?

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

2022-es bor és pálinka kampány győztesei!

Számunkra az állatriasztók és villanypásztorok gyártása nem munka, hanem hivatás. Küldetésünknek érezzük, hogy humánus módszerekkel óvjuk meg a magyar gyümölcstermesztőket a vad- és a madárkároktól! Ezt a versenyt is azért rendezzük, hogy támogassuk az állatkár megelőző rendszerek kiépítését. Idén már nem csak bort, hanem akár pálinkát is küldhettetek! És szép számmal küldtetek is.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.