Vadalarm Kié lesz 2022 legvadabb bora és legkerítésszaggatóbb pálinkája? - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Kié lesz 2022 legvadabb bora és legkerítésszaggatóbb pálinkája?

Számunkra az állatriasztók és villanypásztorok gyártása nem munka, hanem hivatás. Küldetésünknek érezzük, hogy humánus módszerekkel óvjuk meg a magyar gazdákat a vadak-, madarak- és a rágcsálók okozta károktól, ebből pedig nem maradnak ki a gyümölcstermesztők sem!  Sőt, a mostani ajánlat kifejezetten csak nekik szól. Ezt a versenyt azért rendezzük meg idén is, hogy támogassuk az állatkár megelőző rendszerek kiépítését a gyümölcsösökben, de a korábbi évek sikerére tekintve most számos újdonságot tartogatunk nektek!

Te mit főzöl ki néhány kiló gyümölcsből? Bizonyítsd be, hogy valami jót! Nevezz a versenyre 2022.08.12 és 2022.08.21 regisztrációs űrlapon. Ennek a kitöltése néhány percet vesz igénybe, kizárólag a legfontosabb adatokat kérjük el, mint páldáúl a telefonszámot és a címet valamint, hogy pálinkával vagy borral nevezel-e a versenybe. Ezután visszahívunk, hogy egyeztessük a szállítás időpontját, ugyanis a futárt mi küldjük hozzád, hogy se idő, se anyagi szempontból ne terheljen. Ha van a versenyre való jelentkezés előtt még néhány kérdésed, vagy nincs időd kitölteni az űrlapot, akkor kérhetsz visszahívást a verseny hivatalos oldalán és Csabi, a Vadalarm ügyfélszolgálatosa segít még a jelentkezésben is.

tavalyi-borok.jpg

Ilyenkor, amikor még a kenyér is a duplájába kerül, a gáz hétszeres áron lesz kapható, az áramért pedig majd dupla annyit fizetünk, egyértelmű, hogy az ember nem osztogatja még versenyre sem az értékes borait és pálinkáit, ugye?  A versenybe 2 palack borral vagy 1 üveg (minimum 0,5l) pálinkával lehet nevezni, de idén már ezért 10.000 Ft-os Vadalarm kupont adunk, melyet minden általunk gyártott termékre fel lehet használni 2022 év végéig a webshopunkban.

Ezen kívül az elküldött borok automatikus nevezést jelentenek a 2022 legvadabb bora és legkerítésszaggatóbb pálinkája címre. A legfinomabb bort és pálinkát a csapatunk fogja kiválasztani. A nyeremény pedig igazán értékes lesz! A jól megérdemelt névre szóló kupán és ajándékcsomagon kívül még a webes felületeinken is hirdetni fogjuk a nyertes borászatot vagy pálinka főzdét. Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor jelentkezhetsz, ha ipari körökben főzöd az italod, megnyerheted a versenyt házi készításű pálinkáddal vagy boroddal is.

kupa-2022-borkampany.jpg

Tehát, már csak annyi a dolgod, hogy kitöltöd az ürlapot és várod Csabi hívását. Nincs kedved kitölteni az űrlapot? Nem vagy biztos valamiben, esetleg kérdésed van a versennyel kapcsolatban? Kattints ide és kérj visszahívást, mindenben segítünk, még a jelentkezésed is leadjuk helyetted, ha azt szeretnéd!

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Duo

Vadalarm Smart Duo

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Plusz egy év garancia és 50%-os szállítási költség!

Még meg sem emésztették a rezsicsökkentés változását a gazdák, de már a következő szigorítás is a nyakukba szakadt. A benzinárstop cégekre vonatkozó megszüntetése egy újabb erős lökést adhat az inflációnak. Erre reagálnunk kellett nekünk is. Olvasd el a cikket, és tudd meg, hogyan változatatunk szabályzatainkon.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.