Vadalarm Tekerd fel a hangerőt! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Tekerd fel a hangerőt!

Az utóbbi időben sokat emlegetjük a Vadalarm Pro Állatriasztót. Nem hiába, hiszen ez az a termékünk, ami pont azt riaszt, amit csak szeretnél. Ennek nincs más oka, mint a kifogyhatatlan okosfunkciók száma! Ennek a blogposztnak is az a célja, hogy egy hasznos funkciót mutassunk be neked. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogyan tekerheted fel a hangerőt a Pro esetében!

Mitől okos a Vadalarm Pro állatriasztó?

A Vadalarm Pro legalapvetőbb előnye - ahogy azt már említettük -, hogy képes akár egyszerre három különböző kártevőt is riasztani: rágcsálót, vadat és madarat is. Azt, hogy te ezek közül melyiket szeretnéd bekapcsolni eszközödön, okostelefonon keresztül állíthatod. Télen nem jellemző a vad és a madárkár, annál inkább a rágcsáló okozta károk. Ilyenkor megteheted, hogy egy gombnyomással kikapcsolod a vad- és madárriasztást, hogy csak egy funkció működjön, hisz így kevésbé merül az akkumulátor. 

Turbó móddal a gyakori riasztásokért

Előző blogposztunkban beszéltünk a turbó üzemmódról is. Ennek megértéséhez tudnod kell, hogy a riasztások gyakorisága Vadalarm termékek esetén nem egy fix értékre van beállítva, hanem az akkumulátor töltöttségétől és a napszaktól függően változtatja saját magának az eszköz. Ha merülőben van, ritkítja az ultrahang kiadását, ha pedig beesteledik, felgyorsítja működését. A Turbó mód megvásárlásával és bekapcsolásával ezt az automatizmust bírálhatod felül egy gombnyomással, és fixálhatod a bekapcsolások gyakoriságát a lehető legsűrűbbre. (Persze tudnod kell, hogy ez az akkumulátoridő rovására történik, így hamarabb lemerülhet eszközöd.)

Így csavard fel a hangerőt a Vadalarm Smart appban

Most pedig jöjjön a blogposzt lényege! A Vadalarm Pro Állatriasztónak még a hangerejét is az egekbe tudod tekerni. A termék hangerőssége normál fokozatban is hangos, új fejlesztéseink miatt, a további két fokozatnak köszönhetően viszont nincs párja. (Felhívás a konkurenciának is ;) A Vadalarm Pro Állatriasztó ultrahanggal riasztja a rágcsálókat és a vadakat, ragadozó madarak hangjával pedig a kártevő madarakat igyekszik távoltartani. A hangerő növelése jól észlelhető az emberek számára is a ragadozó madarak hangja esetében, hisz az emberi fül számára ugyanazok a frekvenciák hallhatóak, mint a madarak számára. Az ultrahangot viszont hiába tekerjük hangosabbra, az emberi fül nem hallja, hisz más frekvenciatartományba esik. A vadak és a rágcsálók számára viszont jól észlelhetően hangosabb és zavaróbb lesz tőle az eszköz. Ha felcsavarod az alap fokozatról a legerősebbre a Pro hangját, akkor kb 1,5-szörösére emelheted az eszköz hatótávolságát. Fontos tudnod, hogy a valós hatótávolság a környezeti viszonyok függvénye lesz.

Hogyan juthatsz hozzá az extra funkciókhoz?

A Vadalarm Pro extra funkcióit már a termék megrendelése során is kérheted bele a termékoldalon néhány kattintással. Arról, hogy melyik funkció pontosan mennyibe kerül, szintén innen tájékozódhatsz. Azonban ha már megkaptad termékedet, és utólag jut eszedbe, hogy szeretnél még kérni bele extra funkciókat, akkor a Vadalarm Smart applikáción keresztül is rátöltheted őket. Miután ugyanis jelezted igényedet ügyfélszolgálatunk felé, csak oda kell állnod az eszköz mellé, és mi távolról rá tudjuk küldeni a szoftverfrissítést, akárcsak a legújabb autók esetében. Azért ez menő, nem? :)

Mindent összefoglalva: A Vadalarm Pro minden szempontból nézve egy megtérülő befektetés, hisz egy termék áráért vehetsz 3 állatriasztót, 1 termék árából lefedhetsz 2x nagyobb területet és ráadásul még az otthonod kényelméből, távolról is felügyelheted az eszközödet. Így a végére van még egy jóhírünk is. Mostantól minden, a Pro-hoz már elérhető extra funkciót kérhetsz a Triplába és a Vadalarm Duplába is. 

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

A Vadalarm Pro már turbó üzemmódra is kapcsolható!

Ahogy ígértük, ebben  a blogposztban bemutatjuk az új Vadalarm Smart appot. Azt azonban ismét fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a 2022.03.20 után vásárolt termékekhez az új applikációt kell letölteni, de régi termékek a régi applikációval működnek. Az új alkalmazásnak magyar angol és francia verziója van. Automatikusan a telefon nyelvéhez igazodik. Ha nem angol, német vagy francia nyelvű a telefonod, akkor alapértelmezetten angolra áll. Sötét és világos mód is van. A telefon beállítása a lapalján viselkedik a telefonod. 

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.