Vadalarm Mennyit változtak a gazdák? Itt az eredmény! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Mennyit változtak a gazdák? Itt az eredmény!

2017-től minden évben tartunk egy felmérést, hogy mindig a legaktuálisabb igényeit tudjuk kielégíteni minden ügyfelünknek. Ehhez van szükségünk a válaszokra. Idén különösen sokan voltatok aktívak, kereken 700 kitöltő segítette a célunkat, hogy ügyfeleink személyesnek, közvetlennek és magukénak érezzék a weboldalunkat, termékeinket és szolgáltatásainkat.  660 kitöltő volt, aki a játékunkban is részt vett.  Ezek közül az emberek közül pedig egy szerencsés nyertest kisorsoltunk, aki 50.000 Ft-os Vadalarm vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb. Neki ezúton is szeretnénk gratulálni!

kor252.jpg

A kitöltők demográfiai adatai jól jellemzi általánosan is az agráriumot. A válaszadók 75%-a volt férfi, 25%-a nő, idén a hölgyek tekintetében egy minimális emelkedés figyelhető meg a tavalyi felméréshez képest. A 44-69 évesek vannak többségben, a 25 év alattiak pedig a legkevesebben. Abban talán mind egyetérthetünk, hogy körülbelül így van ez kivetítve országos szintre is. A kitöltők szakma szerinti megoszlásából az derül ki, hogy legtöbben haszonnövényt termesztenek, közvetlen ezután az állattenyésztők foglalnak helyet, végül pedig legkevesebben a zöldségtermesztők és a borászok vannak.

munkaterulet252.jpg

nem252.jpg

Ahogy a korábbi éveken, idén is érdekelt minket a kitöltőink nyelvtudása. Ez ugyanis egyszerre tükrözi az iskolázottságot és a generációváltás alakulását is. Az orosz nyelv még inkább kikopóban van a gazdák körében, tavaly 10 %-ot tett ki az oroszul beszélők száma, idén az 5%-ot sem érte el. A németet és angolt beszélők száma is emelkedett. Ez a tavalyival megegyező okokra enged minket újra következtetni. Valószínűsítjük, hogy a nyelvtudás felmérésének eredményét az okozza, hogy az angol nyelvtudás fontosságára kortól függetlenül jönnek rá a gazdák. Ebből adódóan arányaiban lett nagyobb az angolosok tábora, így elnyomva az oroszt

 

Az online vásárlási szokások változására is kitértünk a kérdőívünkben, hiszen ez a mi szempontunkból webshopként egy fontos és releváns kérdés. A felmérésből kiderült, hogy leggyakrabban az e-mailt, legritkábban a telefont használják információszerzésre használati tárgyak, eszközök, berendezések vásárlása előtt az emberek. A válaszadók 57%-a inkább az online rendel szívesebben. Valljuk be ez érthető, hisz kényelmesebb, praktikusabb és sokkal gyorsabb is. A vírus óta pedig az egészségünk biztoság is minden eddiginél lényegesebb érv a webshopból való rendelés mellett. A kitöltők nagyrésze pedig, ha már rendel, akkor inkább házhoz szállíttatja futárral, mint sem átvételi csomagpontokra.

allatkarok252.jpg

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy termékpalettánkról kit melyik termékünk érdekelhet a legjobban: Vagyis megkérdeztük, hogy kinek milyen állat okozott már kárt. Csupán a kitöltők 3%-ának nem, okozott semmilyen állat kárt. Ez nem meglepő, sajnos rengeteg a rágcsáló, a vad és a vakond által okozott veszteség. Ezek az állatok okozzák a károk háromnegyedét összesen.

villanypasztor252.jpg

Külön kíváncsiak voltunk azoka a gazdákra, akik használnak villanypásztort. A kitöltők 56%-a használt, használ jelenleg is, vagy fog használni villanypásztort. Több, mint a 60%-uk 2 hektárnál kisebb területre. Feltettük a kérdést, hogy mi az, ami fontos egy villanypásztorban számukra. Látszik, hogy a gazdák nagyon bölcsek és nem a körítés, hanem a termék teljesítménye a lényeg számukra. A leginkább a csomagolás és a dizájnos termékdoboz az, ami egyáltalán nem fontos, hisz nem a burkolatból profitál a gazda, hanem a teljesítményből. Ami a legfontosabb számukra az a nagy ütőenergia, vagyis a joule szám, a magas karámfeszültség és a távfelügyelet.

Ez a felmérés számunkra mindenképp motiváló volt. Egyrészről szomorú látni, hogy ennyi ember szenved az állatok okozta károktól, de másrészről motivál minket, hogy egyre hatékonyabb állatbarát állatriasztási módszereket fejlesszünk ki, és azokat a lehető legtöbb emberrel ismertessük meg. Eddig is tudtuk, de ez megerősített benne minket, hogy a gazdáknak igazán a termék teljesítménye számít, a kézzel fogható eredmény és anyagi megtérülés. Ahogy ismerhettek minket, minden évben előállunk pár „nagydobással”, melyek csiszolgatásához elengedhetetlenek a ti visszajelzéseitek is. Nem kell már sokat várnotok, hogy az ideit első komolyabb innovációnkról lerántsuk a leplet!

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

USB-s Vadalarm Rágcsálóriasztó!

Manapság egyre többen keresik a napelemes megoldást bármilyen termékről legyen is szó. Ennek nagyon is örülünk, hisz mi is a napenergia felhasználását támogatjuk, így szinte nincs is olyan termékünk, amiből ne lenne napelemes verzió. Azonban tudjuk és megértjük, hogy vannak bizonyos helyzetek, amikor a napelem nem megoldás, muszáj a konnektorból is megtáplálni az eszközt. Eddig ugyan minden termékünkhöz adtunk egy saját tápegységet, ha ilyet vásároltál, azonban mostantól talán nálad is eggyel kevesebb elektronikai kütyüre lesz szükség, ha Vadalarm terméket vásárolsz. Olvasd el a blogposztot és tudd meg, milyen megoldást találtunk ki.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.