Vadalarm Vadalarm Borászverseny - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Vadalarm Borászverseny

Számunkra az állatriasztók és villanypásztorok gyártása nem munka, hanem hivatás. Küldetésünknek érezzük, hogy humánus módszerekkel óvjuk meg a magyar gazdákat a vadak-, madarak- és a rágcsálók okozta károktól, ebből pedig nem maradnak ki a borászok, szőlészek sem!  Sőt, a mostani ajánlat kifejezetten csak nekik szól. Azért rendeztük meg a Vadalarm Borászversenyt, hogy támogassuk az állatkár megelőző rendszerek kiépítését a szőlősökben. Ahogy 2018-ban is megrendeztünk a borászversenyt, idén is megtesszük, csak sokkal nagyobb volumennel, mert semminek sem örülünk jobban a lelkesedéseteknél. 

Hogyan vehetsz részt?

A versenyre 2021.08.23 és 2021.09.06 között lehet jelentkezni a regisztrációs űrlapon. Ennek a kitöltése néhány percet vesz igénybe, kizárólag a legfontosabb adatokat kérjük el. Ezután visszahívunk, hogy egyeztessük a címet és az időpontot, ugyanis a futárt mi küldjük hozzád, hogy se idő, se anyagi szempontból ne terheljen. Ha van a versenyre való jelentkezés előtt még néhány kérdésed, esetleg nincs időd kitölteni az űrlapot, akkor kérhetsz visszahívást a verseny hivatalos oldalán és Niki, a Vadalarm ügyfélszolgálatosa segít még a jelentkezésben is.

Igyekezz a jelentkezéssel!

A verseny már javában tart, úgyhogy ne húzd az időt, jelentkezz még most! Jónéhány versenyző bora már be is érkezett hozzánk. Természetesen ezeknél még nem értékeltük sem a dizájnját, sem az ízét. Nyugi, megvárunk mindenkit!

11miket_loptak.webp

Az első borok megérkezését igazán nagy örömmel fogadta a csapatunk. Mikor betoppant irodánkba a futár a borokkal, akkor mindenki kíváncsian állt neki bontogatni, csakúgy, mint a gyerekek karácsonykor az ajándékaikat.

Mindenki nyer valamit!

A versenybe maximum 2 palack borral lehet nevezni, de palackonként 5000 Ft-os Vadalarm kupont adunk, melyet minden általunk gyártott termékre fel lehet használni 2021 év végéig a webshopunkban.

Ezen kívül az elküldött borok automatikus nevezést jelentenek a „2021 legvadabb bora” címre. A legfinomabb bort a csapatunk fogja kiválasztani. A nyeremény pedig igazán értékes lesz! A jól megérdemelt névre szóló kupán és ajándékcsomagon kívül még a webes felületeinken hirdetni is fogjuk a nyertes borászatot.

14_8nap.jpg

Erre a kupára jön majd a Te neved!

Hogy ne csak az ízt, hanem a dizájnt is értékeljük, végezetül lefotózzuk az általunk három legszebbnek ítélt palackot és feltesszük a Facebook oldalunkra, hogy a Vadalarm követői szavazataikkal választhassák ki a "palackszépségverseny" győztesét. Nyugi, értesítjük mindhárom tulajdonost, hogy gyűjthessék majd a szavazatokat ;) Tehát, nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot és mi mindent intézünk!

Ajánlott termék

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Legyél Vadalarm viszonteladó!

Biztosan többen tudjátok, hiszen a weboldalon publikus, hogy van egy partnerprogramunk. Lehetséges pályázathoz ajánlatot kérni, vadásztársaságként és viszonteladóként regisztrálni hozzánk. Nem titkolt tevékenységünk, hogy viszonteladói toborzó programunk lázasan folyik a háttérben. Mindezt annak érdekében, hogy országszerte egyre több bolt polcain jelenjenek meg a termékeink, hogy vásárlás előtt egy közeli település gazdaboltjában megtekinthetőek legyenek a termékeink. 

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.