Vadalarm Biztosítsd terméked lopás esetére most ingyen! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Biztosítsd terméked lopás esetére most ingyen!

A mezőgazdaság országszerte fontos ágazat, hiszen a gazdák állítják elő a hozzávalókat ételeinkhez, viszont számos tényező nehezíti életüket és munkájukat. Ilyenek például az időjárási viszontagságok, a növény- és állatbetegségek, kisebb-nagyobb csalások és nem utolsó sorban a mezőgazdasági lopások, valamint a vadak és madarak által okozott károk.

Ezek közül az évek múlásával egyre inkább a lopások és vadkárok kerülnek előtérbe. A vadak azért merészkednek egyre közelebb a termőföldekhez, mert kritikusan csekély az esélyük az erdőben vízre és élelemre találni. A tolvajok pedig meglátták a lehetőséget az egyre értékesebb mezőgazdasági gépekben és eszközökben. Egyre több előrelátó gazdálkodóval találkozunk, de mégis sokan vannak azok, akik feleslegesen vállalnak kockázatot. Mi úgy gondoljuk, hogy a modern gazdálkodásba beletartozik a megfontoltság és elővigyázatosság is. Éppen ezt támogatva hoztunk létre egy egyedülálló biztosítási csomagot termékeinkre!

Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy több termékünkre is lopásbiztosítást lehet kötni. Ez Neked miért éri meg? Mert egyszeri összegről van szó, a Vadalarm Hibrid Állatriasztó esetében 15.000 Ft-ról. Tehát nem kell a havi vagy éves befizetési határidőket észben tartanod. Illetve abban is biztosak vagyunk, hogy ennyire gyors ügyintézéssel máshol nem számolhatsz. Emellett gyorsan fejlesztjük a termékeinket, ezért szinte biztos, hogy egy korszerűbb terméket kapsz ingyen, a lopás után, aminek esetleg idő közben még az ára is emelkedhetett.

Lopásbiztosítás ingyen?

Minden évben óriási sikert arat, így hát idén is elindítjuk lopásbiztosítási kampányunkat. Azonban eddigi megszokott ajánlatokat kibővítettük, ugyanis előző évektől eltérően idén minden olyan termékünkre érvényes, amelyhez lehet Lopásbiztosítást kötni. Tehát 2021 július 19-31 között ingyenes a lopásbiztosítás minden Vadalarm Vadriasztóhoz, Madárriasztóhoz, Villanypásztorhoz és Vakondriasztóhoz. Ezzel az akcióval például a Vadalarm Tripla esetében 10.000 Ft-ot is spórolhatsz. Ahhoz, hogy érvényesíteni tudd az akciót, csupán a  termékoldalakra kell felmenned, kiválasztanod a megvásárolni kívánt eszközt, bejelölnöd, hogy kérsz hozzá lopásbiztosítást és mi ingyen adjuk.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.