Vadalarm Félsz, hogy ellopják a villanypásztorod? Biztosítsd lopás ellen! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Félsz, hogy ellopják a villanypásztorod? Biztosítsd lopás ellen!

A minap már említettük, hogy mezőgazdászként előrelátó gondolkodás biztosítást kötni, azonban nem egyszerű dolog kiválasztani mely biztosítónál melyik csomagot érdemes megkötni. Köthetsz természeti károk esetére, növény vagy állatbetegségek esetére, esetleg időjárási viszontagságokból következő károkra. Ezeken kívül ott vannak még a traktorra, mezőgazdasági munkagépekre köthető biztosítás. Mindezek némileg fedezik a károkat, na persze nem 100%-ban, hisz mindig van apró betűs rész, vagyis káreset kivételek. Egyik biztosító sem nyújt fedezetet teljeskörben és feltétel nélkül. Az eljárás bonyolultságáról és idejéről már nem is beszélve.

Idei piackutatásunk eredményeképp, pedig kiderült, hogy mezőgazdasági eszközöket lopás esetére nem lehet biztosítani, ha nem zárható garázsban van tartva. Na de egy villanypásztor vagy vadriasztó, hogy is lehetne a zárt garázsban? Sehogy! Éppen ezért találtuk ki a Vadalarm Lopásbiztosítást.

Ha kötsz például vadriasztódra, villanypásztorodra, madárriasztódra vagy vakondriasztóra biztosítást nálunk, akkor lopás esetén csupán egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell igazolod az esetet és mi ingyen küldünk neked egy újat, ami gyakran fejlettebb is a régebben megvásároltnál, mert minden félévben fejlesztünk valamit a termékeinken. A Vadalarm lopásbiztosítás egy dupla kármegelőzés és kártérítés. A terményedet védi a vadriasztó, a biztosítás pedig a pénztárcádat védi a pótlás költségétől. 

Ez neked miért éri meg?

  • Azért, mert egyszeri összegről van szó, például a Vadalarm Hibrid Állatriasztó esetében 15.000 Ft-ról. Tehát nem kell a havi vagy éves befizetési határidőket észben tartanod.
  • Azért, mert ennyire gyors ügyintézéssel máshol nem számolhatsz.
  • Mert gyorsan fejlesztjük a termékeinket, ezért szinte biztos, hogy egy korszerűbb terméket kapsz ingyen, a lopás után, aminek esetleg idő közben még az ára is emelkedhetett.
  • Azért, mert máshol nem tudsz biztosítást kötni vadriasztódra, csak mi szavazunk bizalmat a piacon számodra.

vadalarm-hibrid-1.jpg

Vadalarm Hibrid Állatriasztó! - Egyszerre madarat, vadat és rágcsálót is riaszt!

Ez nekünk miért éri meg?

  • Mert elégedett leszel, hogy levesszük a válladról a lopástól való félelem terhét. Ezzel nyerünk a ledtöbbet, a megtisztelő bizalmad és elégedettséged, így visszajáró vásárlóként számíthatunk rád
  • Mert hozzávetőlegesen a lopásbiztosítást kötöttek 30-40%-át éri a szerencsétlenség, ezért nagyjából egyenlő a kiadás és a bevétel.
  • Mert mi nem csak egy terméket, hanem megoldást árulunk az állatkárokra. A lopás pedig sajnos egy kellemetlen velejárója a kártevőriasztásnak.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Tripla

Vadalarm Smart Tripla

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk!

Mezőgazdasági eszközök nagy része, a szakma szezonalitása miatt kihasználatlanok. A bérlés lehet a megoldás? Mennyire vonzó a gazdáknak ez a lehetőség? Ez a jövő? Mi már megpróbáltuk, olvasd el róla a tapasztalatainkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.