Vadalarm A legokosabb Vadalarm Applikáció - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A legokosabb Vadalarm Applikáció

Az évből hátra van még a java és ez - ahogyan ígértük - nálunk azt jelenti, hogy rengeteg fejlesztés kaphat teret, még az idén. Ehhez hűen nem rég jelent meg a Vadalarm Hibrid Állatriasztó, ami elsöprő sikerrel tört be a vad-, madár- és rágcsálóriasztó piacára egyaránt, hisz mindhárom kártevő csoportot riasztja. Nem hagytuk itt abba! Mostani fejlesztésünk a Vadalarm Applikációhoz kapcsolódik:

Visszajelzések alapján úgy láttuk, hogy sokan használják az alkalmazást, így hát mi is arra törekedtünk, hogy minél több terméket okosítsunk tovább egy új applikációval. Így született meg a Vadalarm Smart applikáció. Miért Smart? Mert képes diagnosztizálni az akkumulátor és napelem állapotát,  ki lehet választani az eszköz nyelvét és a riasztani kívánt állatokat és még a hangszórócsoportok tesztelésére is lehetőséget nyújt. 

vadalarm-smart-app

Az applikáció alkalmas arra, hogy a Vadalarm Hibrid Állatriasztón 3 féle (rágcsáló-, madár-, vadriasztás), a Vadalarm Triplán 2 féle (rágcsáló-, vadriasztás) üzemmódot válts. Tehát  így állíthatod be, hogy mit szeretnél riasztani. Ez kiemelten hasznos funkció, ugyanis télen a legtöbben a vadriasztót kikapcsolják és leszerelik a korábban kitelepített karóról. Mostmár azonban lehetőséged van a Vadalarm Hibrid esetében arra, hogy a telefonodon egy gombnyomás segítségével varázsolj rágcsálóriasztót télire az eszközből, így megvédve a betakarítottt növényeket. Aktiválhatod egyszerre akár az összes funkciót vagy kikapcsolhatod mindet. Azonban azt vedd számításba, hogy a készülék energiafogyasztása a bekapcsolt funkciók számával arányosan nő vagy csökken az átlagoshoz képest. 

Ha végeztél a beállításokkal és a diagnosztikával, csak nyomd meg a képernyő alján található csempét a befejezéshez. Így a Bluetooth magától kikapcsolódik vagy ha túl távol kerülsz az eszköztől, a kapcsolat automatikusan megszakad. Ha bővebb információt szeretnél a Vadalarm applikációról, akkor keress minket bizalommal az info@vadalarm.hu e-mail címen vagy a 06307807685-ös telefonszámon.

 

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Hexa

Vadalarm Smart Hexa

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Egy termék a vad-, rágcsáló és madár kárra is - Megtérülő befektetés!

Megérkezett az előző blogposztban emlegetett "nagy dobás," a Vadalarm Hibrid Állatriasztó! Egyszerre három kártékony állatot is képes elriasztani, lopás ellen biztosítható és telefonról diagnosztizálható! Ez az állatriasztó egy szezon alatt visszaforgatja a vételárát. Olvasd el a cikket és győződj meg Te is erről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.