Vadalarm Egy termék a vad-, rágcsáló és madár kárra is - Megtérülő befektetés! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Egy termék a vad-, rágcsáló és madár kárra is - Megtérülő befektetés!

Tavaly a meglévő termékeinkben rengeteg újítást hajtottunk végre, de két új terméket is bejelentettünk: a Mono madárriasztót és a Villanypásztor Távfelügyeletet. Idén januárban pedig nagy izgatottsággal tudathattuk veletek mi lett az eredménye annak, hogy programozónk home office-ban bontakozhatott ki. Vagyis nem mást, mint hogy szinte az összes termékünket beszéd funkcióval láttuk el. Néhány hónapja, pedig a sokak által várt Vadalarm Vakondriasztóink is megvásárolhatóak. Nem volt titkolt szándékunk, hogy továbbra is legalább ekkora ütemben szeretnénk fejlődni. A tempó most egy újabb termék formájában öltött testet.

Bár nem árultunk el még sokat az új termékről, de az előző blogposztot olvasó szemfüles rajongók azt már kideríthették, hogy egy új termék bevezetésére gondolunk az ott említett „nagy dobás” alatt. Nem csigázunk tovább, mi is izgatottak vagyunk: Megérkezett a Vadalarm Hibrid Állatriasztó!

A Vadalarm Hibrid Állatriasztó kifejlesztését az inspirálta, hogy a mezőgazdasági eszközök nagy része a magas ár és a szezonális kihasználhatóság miatt hosszú évek alatt térül csak meg. Eközben tudjuk, közös érdekünk, hogy egy termék a lehető leggyorsabban hozza vissza az árát. Egészen idáig egy nálunk vásárolt vadriasztónak a megtérülési ideje visszajelzések és tapasztalatok szerint is maximum 2 év volt. A Hibrid Állatriasztó megérkezésével ennek vége, ugyanis 1 szezon alatt visszaforgatja a vételárát a zsebekbe.

Ha még nem hiszitek el, semmi baj, mi is inkább a számoknak hiszünk. Mutatjuk is:

2019-ben egy hektáron átlagosan 8,1 tonna kukorica termett, aminek felvásárlási ára 44.000Ft/t volt. Ez hektáronként 356.400 Ft bevételt jelent. Egy 30 %-os vadkár esetén 106.920 forintot buksz hektáronként. Ha a Vadalarm Hibrid csak felezi a kárt, akkor is 53.460 forintot spórol az Állatriasztónk egy hektáron. Tehát egy eszköznek elég 3 hektárt megvédenie, és már az első szezonban visszahozza az árát!

A Vadalarm Hibrid Állatriasztó mitől ilyen hatékony? Attól, hogy egyszerre képes vadat, madarat és rágcsálót is riasztani. Tehát egy terméket vehettek három különböző problémára. Az ultrahangos riasztás a leghumánusabb és statisztikák szerint a leghatékonyabb módszer a vadak és rágcsálók távoltartására. A madarak adott területekről való elijesztésére pedig saját ragadozó ellenségeik, vagy fajtársuk vészjelzései bizonyultak a legsikeresebbnek, ezért ezeket játssza le a Hibrid Állatriasztó. A riasztónak azért kell 2 féle hangon működnie, mert a madarak nem hallják az ultrahangot. Fontos, hogy tudd a madarakat nem lehet ultrahanggal elijeszteni.

Az eszköz, a három hosszanti oldalon lévő, nagyobb hangszórókból hallatja az ultragangot, mely 18-35 Hz közötti frekvenciájú hanggal ijeszti el a vadakat és rágcsálókat. A három rövidebb oldalon lévő, kisebb hangszóró pedig a madarakat űzi el. A hangszóróknak és elhelyezkedésüknek köszönhetően mindhárom funkciót 360°-os szögben látja el. A Vadalarm Hibrid állatriasztó üzemmódja okostelefonos applikációjából állítható. Egyszerre akár három különböző üzemmódot is aktiválhatsz rajta a maximális védelem érdekében. A Vadalarm alkalmazás letöltéséhez kattints ide!

A Villanypásztor távfelügyelettel, a Vakondriasztóval és a Hibrid Állatriasztóval nem áll meg a termékpalettánk bővítése, hiszen az évből még hátra van a java. További terméken is dolgozunk, melyekről Instagram oldalunkon láthattok néha-néha némi kulisszatitkot. Ha szeretnél betekinteni a kulisszák mögé, kövess minket!

Addig viszont, ha véget vetnél az egerek, vadak és madarak okozta károknak, rendeld meg a Vadalarm Hibrid Állatriaztót, hogy hétfőn küldhessük is a csomagodat és még az első 100 vásárló között legyél, ugyanis nekik 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Hexa

Vadalarm Smart Hexa

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.