Vadalarm Add le a pályázatot és vegyél Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztorrendszert! - Vadalarm blog

Vegyél részt legújabb, Instagramon futó nyereményjátékunkon! Kattints ide a részletekért!

Add le a pályázatot és vegyél Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztorrendszert!

Nagyobb területet szeretnél Távfelügyelt Villanypásztorral vagy napelemmel lefedni, de nincs rá több millió forintod? Van egy jó hírünk! Újabb pályázati felhívás jelent meg, melynek célja a kertészeti ágazatok versenyképességének fokozása. Ennek a pályázatnak a keretén belül, akár villanypásztorrendszert vagy napelemeket is vehetsz tőlünk!

Pontosan milyen kertészeti gépekre tudsz pályázni?

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak önállóan:
a) mezőgazdasági erőgéphez, traktorhoz kapcsolható munkagépek,
b) önjáró és vontatott betakarítógépek,
c) szedő platform, szüretelő-szedő gép, szedőputtony,
d) talajművelő gépek,
e) kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges, egyéb gépek, eszközök beszerzése,
f) maximum 1 db, legfeljebb 83 kW motorteljesítményű traktor.

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek önállóan nem, csak valamely önállóan támogatható tevékenységgel együttesen támogathatóak:
a) Üzemen belüli anyagmozgatás gépei: rakodógép, targonca és ezek adapterei, kézi hidraulikus
vagy elektromos raklapemelő (béka) beszerzése.
b) általános költségekhez kapcsolódó tevékenységek. (közbeszerzési eljárások lefolytatása; tájékoztatás, nyilvánosság; műszaki ellenőri szolgáltatás; könyvvizsgálat; projektmenedzsment.)

Ami a te szempontodból érdekes, ha a Vadalarm webshopban szeretnéd elkölteni a pályázaton nyert összeget, az az f) pont, vagyis a kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges, egyéb gépek, eszközök. A napelem és a villanypásztor bizony ide sorolható és a dokumentumban a kizárt eszközöknél sincs felsorolva. 

napelem-blogposzt

Mit kell tudnod a pályázat összegéről?

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 25 millió forint. A támogatás maximális mértéke a közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 40%-a, a nem közép-magyarországi régióban az összeselszámolható költség fele. A fiatal mezőgazdasági termelő által végrehajtott projektek 10 százalékponttal megemelt támogatási intenzitásra jogosultak. Az utófinanszírozású beruházási tevékenységekre a vissza nem térítendő támogatás igénybe vehető támogatási előleg a megítélt beruházási támogatás fele.

Miben könnyíti meg a Vadalarm a pályázásod?

Nálunk egy munkanapon belül kapsz árajánlatot, ami fontos eleme a pályázatnak. Rajtunk nem múlik, ha ég a lábad alatt a határidő, akkor összefogunk és segítünk neked a rövid határidővel! Ugyan ezt tudjuk felajánlani a termékekhez is. Mi mindig előre gondolkodunk, van raktárkészletünk, ezért nem jelent gondot nagyobb mennyiségben sem az egy munkanapos szállítási határidő. Ha kifizeted a terméked, másnap már otthon telepítheted is.

Ha úgy gondolod, hogy szükséged van bármelyik termékünkre, akkor kérj árajánlatot és add le a pályázatot. A pályázatok intervallumokból állnak és az első szakasz határideje 2021. július 7-én kezdődik és július 20-án zárul. A következő szakaszok 2021 szeptember végéig körülbelül hetente lesznek. 

 

Ajánlott termék

Vadalarm Plus villanypásztor

Vadalarm Plus villanypásztor

Tudj meg többet

Ajánlott cikk

Olvasd el a cikket

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Boldog nőnapot minden Férfi Vadalarm Dolgozó nevében!

A Vadalarm férfi dolgozói minden hölgynek pihenésben, szeretetben és megbecsülésben gazdag kellemes nőnapot kívánnak. Ebből az alkalmából pedig minden hölgy rendelésébe egy aprócska ajándékot csempésztünk, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra.  Kellemes Nőnapot kíván Nektek a Vadalarmtól: Amadé, Bálint, Bence, Laci, Levi, Zsolti és Miki

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.