Vadalarm Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább!

Nem szeretünk a koronavírus támájában cikket írni. Ez persze nem azért van, mert nem vesszük komolyan a helyzetet vagy homokba dugnánk a fejünket. Éppen ellenkezőleg. A szabályok betartására bíztatunk mindenkit. Azonban úgy gondoljuk, hogy felesleges pánikkeltésnek a cég egyik felületén sincs helye, ezért nem publikáltunk a vírussal kapcsolatban már jó ideje.

Most azonban szigorítások szükségesek és sokkal nagyobb elővigyázatosságra inti a munkáltatókat, munkavállalókat, időseket és fiatalokat is egyaránt a kormány. Ezért mi is, alkalmazkodva a jelenlegi előírásokhoz és tanácsokhoz úgy határoztunk, hogy minden osztály home-office-ba vonul a gyártáson és a csomagoláson kívül. Így tehát a marketing, a fejlesztés és az ügyfélszolgálat is otthonról folyik tovább. Természetesen a munkavégzés gördülékenysége miatt nem lehet kivétel nélkül, minden nap otthonról dolgozni.

11miket_loptak.jpg

2021.03.05. Termékkészlet

Megnyugtatunk mindenkit, ahogy az a felső képen is látszik, a gyártás nem áll le. A polcaink tele vannak és a csomagoló részleg sem home-office-ol! Tehát rendeléseket ugyanúgy felveszünk és a termékeket is időben küldjük. Ami azonban változik, hogy semmi esetben sem fogadunk ügyfelet az irodánkban, semmilyen célból. Sajnos nem tudjuk elfogadni kifogásként többet, hogy messziről utaztatok be. Úgy érezzük, hogy a kollégákért és értetek is felelősséggel tartozunk. Bármilyen kérdés esetén kereshető az ügyfélszolgálatunk vezetője, Niki. Továbbra is a rendelkezésetekre áll és segít, amiben csak tud.  

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.