Vadalarm Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább!

Nem szeretünk a koronavírus támájában cikket írni. Ez persze nem azért van, mert nem vesszük komolyan a helyzetet vagy homokba dugnánk a fejünket. Éppen ellenkezőleg. A szabályok betartására bíztatunk mindenkit. Azonban úgy gondoljuk, hogy felesleges pánikkeltésnek a cég egyik felületén sincs helye, ezért nem publikáltunk a vírussal kapcsolatban már jó ideje.

Most azonban szigorítások szükségesek és sokkal nagyobb elővigyázatosságra inti a munkáltatókat, munkavállalókat, időseket és fiatalokat is egyaránt a kormány. Ezért mi is, alkalmazkodva a jelenlegi előírásokhoz és tanácsokhoz úgy határoztunk, hogy minden osztály home-office-ba vonul a gyártáson és a csomagoláson kívül. Így tehát a marketing, a fejlesztés és az ügyfélszolgálat is otthonról folyik tovább. Természetesen a munkavégzés gördülékenysége miatt nem lehet kivétel nélkül, minden nap otthonról dolgozni.

11miket_loptak.jpg

2021.03.05. Termékkészlet

Megnyugtatunk mindenkit, ahogy az a felső képen is látszik, a gyártás nem áll le. A polcaink tele vannak és a csomagoló részleg sem home-office-ol! Tehát rendeléseket ugyanúgy felveszünk és a termékeket is időben küldjük. Ami azonban változik, hogy semmi esetben sem fogadunk ügyfelet az irodánkban, semmilyen célból. Sajnos nem tudjuk elfogadni kifogásként többet, hogy messziről utaztatok be. Úgy érezzük, hogy a kollégákért és értetek is felelősséggel tartozunk. Bármilyen kérdés esetén kereshető az ügyfélszolgálatunk vezetője, Niki. Továbbra is a rendelkezésetekre áll és segít, amiben csak tud.  

Ajánlott termék

Vadalarm Plus villanypásztor

Vadalarm Plus villanypásztor

A Vadalarm Plus okos villanypásztor lehetővé teszi számodra, hogy készüléked erősségét okostelefonodról tudd vezérelni. A készülék megbízható működéséről ráadásul a kijelzőn és a visszajelző LED-eken keresztül is kapsz információt. A bővebb műszaki információkért kattints ide.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

A mostani eső akkor aranyat ért, vagy nem?

Az időjárási viszonyok nem kímélik a gazdákat idén. A múlthónapban a nagy meleg és szárazság nehezítette az agrárium életét, a júniusi hónapban pedig Medárd sújtott le a földekre. Azért mindannyian reméljük, hogy a Június 8-ai esőzés ellenére nem tartja be Medárd a 40 napos ígéretét.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.