Vadalarm Vadalarm Napelem készletkisöprés! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Vadalarm Napelem készletkisöprés!

A 20 wattos Vadalarm Mezőgazdasági Napelem gondozásmentes és kisebb fogyasztók esetében gazdaságos döntés. Telepítése pofon egyszerű. Áss le egy 2-2,5 méteres oszlopot legalább 0,5 méter mélyen. Rögzítsd fel rá a mellékelt bilincsek segítségével a napelemet úgy, hogy dél felé nézzen. Kösd rá az akkumulátorra a vezeték végén levő sarukat.

napelem_blogposzt.jpg

Mindent egyetlen rendszerbe raktunk össze, hogy neked semmi további dolgod ne legyen vele, csak a napelem nyújtotta előnyöket élvezni. Nincs szükséged semmi egyéb kiegészítőre hozzá. Ez konzol, napelem és töltőelektronika egyben, mind egy csomagban szállítjuk házhoz. Neked mindössze egy (akár kicsit használt, ólom-savas) 12V-os akkumulátort kell keresned és a rendszert csatlakoztatnod hozzá. Persze ha zselés, AGM, vagy kifejezett szolár akkumulátorod van, az még jobb.

napelem_mashol_nalunk.png

Nem rég írtunk róla, hogy bizonyos termékek gyártását befejezzük, hogy újabbak gyártására tudjuk csoportosítani a kapacitásunk. Többek között az imént bemutatott 20 wattos Mezőgazdasági Napelem is ezek között a termékek között van. Ezt 3 éve gyártjuk és kisebb területek esetében nagyon jó szolgálatot is tesz, de mérlegelnünk kellett és úgy döntöttünk, hogy ennek a terméknek a gyártását fejezzük be. A készlet erejéig van lehetőség rendelni belőle, ezért idejében csapj le rá, mert utólag kár lesz érte sírni.

 

Az új termékekről - melyeknek a Napelem ad helyet - később több információt is meg fogunk osztani, néhány fotót a Facebook oldalunkon is láthatsz majd, de nagyrészt a színfalak mögé az Instagram oldalunkon tudsz betekinteni, így ha szeretnéd látni idejében, hogy mi készül, ott is kövess minket.

Ajánlott termék

Vadalarm mezőgazdasági napelem (50W)

Vadalarm mezőgazdasági napelem (50W)

Az 50 wattos mobil napelemet kifejezetten olyan gazdálkodók számára fejlesztettük ki, akik a hálózati áramforrástól távol szeretnék elektromos fogyasztóikat, pl. villanypásztorukat üzemeltetni. Mezőgazdasági kisfogyasztókhoz, 12 V-os akkumulátor töltéséhez való. Műszaki specifikációkat és bővebb információt itt találsz róla.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Mi újság az osztatlan közös tulajdonú földekkel?

Az osztatlan közös tulajdonú földek témaköre a magyar mezőgazdaság legtöbbeket érintő kérdése. A Nemzeti Földügyi Központ megalakulása ettől az évtől megoldást jelenthet a problémára

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.