Vadalarm Egyszerre vadat és egeret is riaszt? – Igen! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Egyszerre vadat és egeret is riaszt? – Igen!

Néhány hónapja már felötlött bennünk, hogy minél drágább egy vadriasztó, annál inkább meg kell gondolnia az embernek, – főleg ebben a nehéz időben – hogy a vásárolt termék ár és kihasználhatóság szempontjából mennyire előnyös. Egy vadriasztót a gazdák nagytöbbsége csak nyáron használ, télen pedig porosodik.

Ahogy ráeszméltünk erre a problémára, minden erőnkkel azon voltunk, hogy megoldást találjunk rá. Hosszas tervezésnek, fejlesztésnek és lelkes fejlesztőinknek köszönhetően így született meg a kétfunkciós riasztó, mely egeret és vadat egyaránt riaszt.

Mi ennek a technikája? Hogyan lehetséges? Ez tulajdonképpen egy Vadalarm Tripla és egy Vadalarm Rágcsálóriasztó egy készülékben. Használata egyszerű, bedugod és már megy is mindkettő. Köztudott, hogy a 18-28 közötti frekvencia a vadakat riasztja, a 20-35 közötti frekvencia pedig a rágcsálókat. Ez az eszköz jó mindkettőre. Véletlenszerűen szól, hogy ne szokják meg se a vadak se a rágcsálók és 18 kHz-től 35 kHz-ig megy a frekvencia. Továbbra is rögzíthető karóra, valamint a földre is lehelyezhető. Természetesen a vadriasztónkon lévő napelem megmaradt, hiszen  a mezőre ez egy tökéletes megoldás, de ez mellett beleépítettünk egy tápcsatlakozót is. Ezért fejjel lefele fordítva alkalmas egy magtár méretű gépműhely védelmére 360 fokos szögben.

Az árban benne van a csatlakozó, a tápegység és a szoftverfrissítés is.  Megrendelni ide kattintva tudod. A Vadalarm Tripla rendelésénél egy kis négyzetet kell kipipálnod, hogy szeretnéd télen rágcsálóriasztóként is használni az eszközt. Ez csupán 10.000 Ft-al kerül többe, cserébe pedig egész évben kihasználhatod, nem porosodik se télen, se nyáron.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Tripla

Vadalarm Smart Tripla

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Így látják a gazdák: Kérdőív kiértékelés a koronavírus helyzetéről a mezőgazdaságban.

A csapból is a koronavírus folyik, ezért könnyen elkaphat bárkit a pánik, de megalapozott döntéseket csak higgadtan és kellő mennyiségű és minőségű információ birtokában lehet meghozni. Mint tudjuk, a gazdáknak pedig nem kevés lépést kell előre tervezniük. Ezért indítottunk egy kérdőívet, amivel az volt a célunk, hogy megtudjuk milyen hatásokkal számolnak a gazdák és hogyan kezelik a járvány következményeit

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.