Vadalarm Egyszerre vadat és egeret is riaszt? – Igen! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Egyszerre vadat és egeret is riaszt? – Igen!

Néhány hónapja már felötlött bennünk, hogy minél drágább egy vadriasztó, annál inkább meg kell gondolnia az embernek, – főleg ebben a nehéz időben – hogy a vásárolt termék ár és kihasználhatóság szempontjából mennyire előnyös. Egy vadriasztót a gazdák nagytöbbsége csak nyáron használ, télen pedig porosodik.

Ahogy ráeszméltünk erre a problémára, minden erőnkkel azon voltunk, hogy megoldást találjunk rá. Hosszas tervezésnek, fejlesztésnek és lelkes fejlesztőinknek köszönhetően így született meg a kétfunkciós riasztó, mely egeret és vadat egyaránt riaszt.

Mi ennek a technikája? Hogyan lehetséges? Ez tulajdonképpen egy Vadalarm Tripla és egy Vadalarm Rágcsálóriasztó egy készülékben. Használata egyszerű, bedugod és már megy is mindkettő. Köztudott, hogy a 18-28 közötti frekvencia a vadakat riasztja, a 20-35 közötti frekvencia pedig a rágcsálókat. Ez az eszköz jó mindkettőre. Véletlenszerűen szól, hogy ne szokják meg se a vadak se a rágcsálók és 18 kHz-től 35 kHz-ig megy a frekvencia. Továbbra is rögzíthető karóra, valamint a földre is lehelyezhető. Természetesen a vadriasztónkon lévő napelem megmaradt, hiszen  a mezőre ez egy tökéletes megoldás, de ez mellett beleépítettünk egy tápcsatlakozót is. Ezért fejjel lefele fordítva alkalmas egy magtár méretű gépműhely védelmére 360 fokos szögben.

Az árban benne van a csatlakozó, a tápegység és a szoftverfrissítés is.  Megrendelni ide kattintva tudod. A Vadalarm Tripla rendelésénél egy kis négyzetet kell kipipálnod, hogy szeretnéd télen rágcsálóriasztóként is használni az eszközt. Ez csupán 10.000 Ft-al kerül többe, cserébe pedig egész évben kihasználhatod, nem porosodik se télen, se nyáron.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.