Vadalarm Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka

A Fekete péntek, eredeti nevén a Black Friday a hálaadást követő pénteken van, vagyis november 23 és 29 között. Nevetségesnek tartjuk azt, hogy a haszonszerzés céljából már lassan november összes napját Black Friday-nek tűzik ki a kereskedők. A fekete péntek elnevezés első feljegyzett használata egy pénzügyi krízishez köthető: egész pontosan az amerikai aranypiac összeomlásához 1869. szeptember 24-én. Két Wall Street-i ügynök közösen felvásároltak annyit a nemzeti aranykészletből, amennyit csak tudtak, annak reményében, hogy az árat az egekbe emelik majd, és hihetetlen profithoz jutnak. Végül magukkal rántották a tőzsdét és csődbe taszítottak mindenkit. 

Az elnevezés megítélése és jelentése az idő során alakult, mígnem a mai formáját és időpontját öltötte fel. Ilyenkor szinte minden bolt óriási leárazásokkal csábítja a vásárlókat magához. Biztos te is gondolkodtál már rá, hogyan él meg ebből, miért éri meg annak aki 50 %-os kedvezményt ad. Azt is biztosan tudod, hogy a előállítási költség alá aligha megy a saját kárára egy eladó. Tehát aki 50%-al vagy akár több minusszal tudja eladni a termékeit, annak jó eséllyel nem is kerül többe a terméke előállítása.

black_friday_poszt.png

Ha követsz minket , tudhatod, hogy mi nem szoktunk beállni a „sorba”. Hogy miért nem?  Mi hiszünk abban, hogy a termék ára a minőséggel arányos és ezt nem csak hisszük hanem így is gyártjuk a termékeinket. A fejlesztői, gyártói és mérnöki csapatunknak tisztességes fizetését és a termék anyagának költségét elő kell teremteni. Tehát aki arra várt, hogy óriási akciókat fogunk meghirdetni, az nem jó helyen jár, ugyanis mi nem tudjuk és erkölcsi elvekre alapozva nem is akarjuk a termékeink 50-90%-át elengedni. Ennek ellenére az alkalomból szeretnénk kedveskedni 2 jelképes ajándékkal. Amennyiben 2020.11.27-én vásárolsz bármilyen terméket, ajándékba adunk hozzá egy autóra szerelhető vadriasztó sípot és egy multifunkciós szerszámkártyát.

11miket_loptak.jpg

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Az elefántok félnek az egerektől? - Tények és tévhitek.

Rengeteg tévhit kering a rágcsálókról az interneten és a közbeszédben egyaránt. Előző blogposztunkban a kedvenc eledelükről rántottuk le a leplet, ebben pedig az elefánt egértől való félelmének fogunk utánajárni. Olvasd el! Ha szeretnél még hasonló tartalmat olvasni akkor iratkozz fel hirlevelünkre és látogasd rendszeresen a szakértői blogunkat, ugyanis lesz még új tartalom tényekkel és tévhitekkel kapcsolatban.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.