Vadalarm Megújult a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztó! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Légy viszonteladónk!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Figyelem! Július 31-ig minden vad-, madárriasztóra és villanypásztorra a lopásbiztosítást ajándék! Kattints ide, és válaszd ki termékedet!

Megújult a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztó!

Az emberek életében állandó jelleggel okoznak kellemetlenséget az egerek. Ezeknek a pici állatoknak a megjelenése óriási veszteséggel jár a mezőgazdaságban és a háztartásban egyaránt. Sokan próbálkoznak, gyakran hasztalanul a kiirtásukkal. Az ősz beköszöntével rendszerint gyarapodnak a rágcsálók a fűtött helyeken, hiszen behúzódnak melegebb területekre.

Ebben az időszakban fordulnak hozzánk a legtöbben segítségért a rágcsálók ellen és idén sincs ez másképp. Ebben az időszakban évről-évre kiemelt figyelmet fordítunk mindenre, ami a rágcsálók elriasztáshoz kapcsolódik. Éppen ezért fejlesztettünk idén is egy kicsit a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztón. Az akkumulátoros kivitel Extra teljesítménnyel lett felszerelve.

vadalarm_ragcsaloriaszto

Mit jelent pontosan az extra teljesítmény? A rágcsálóriasztónk továbbra is kérhető akkumulátoros változatban, ez egy plusz extra, ami jól jön, ha nincs a problémás terület közelében hálózat. Az akkumulátoros ultrahangos rágcsálóriasztó 1,9-szer erősebb, vagyis kétszer akkora lett a hatékonysága, mint a hálózati adapteres társának. Egy méterről mérve 7 decibellel hangosabb az extra erősséggel felszerelt rágcsálóriasztó. Ezt egyelőre még csak az akkumulátoros verzió mellé tudod kérni.

Ezt olvastad már?

Nem neked való a Vadalarm rágcsálóriasztó, ha…

Úgy tűnhet, mintha a Vadalarm Rágcsálóriasztó ellen beszélnénk, de nekünk is fontos, hogy csak olyan vásárló kezébe kerüljön a termékünk, akinek valóban a mi eszközünkre van szüksége, és adottak az eszköz telepítéséhez a körülmények is. Olvasd el hogy mi az a 3 helyzet, amikor nem ajánljuk neked a termékünket!

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.