Vadalarm Legyél Vadalarm viszonteladó! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Legyél Vadalarm viszonteladó!

Biztosan többen tudjátok, hiszen a weboldalon publikus, hogy van egy partnerprogramunk. Lehetséges pályázathoz ajánlatot kérni, vadásztársaságként és viszonteladóként regisztrálni hozzánk. Nem titkolt tevékenységünk, hogy viszonteladói toborzó programunk lázasan folyik a háttérben. Mindezt annak érdekében, hogy országszerte egyre több bolt polcain jelenjenek meg a termékeink, hogy vásárlás előtt egy közeli település gazdaboltjában megtekinthetőek legyenek a készülékeink. 

Miért éri meg viszonteladónak lenni?

Előny, hogy a vásárlóink sokkal inkább szeretnek bemenni egy fizikai boltba, a terméket megnézni, bekapcsolni, majd ott helyben a vásárlás mellet dönteni, nem pedig a futárt várni és webshopból rendelni.

11miket_loptak.jpg

Nem kell foglalkozni a Vadalarm termékek reklámozásával és népszerűsítésével, ugyanis a marketingesünk minden egyes viszonteladónkat a szárnyai alá vesz.

Ha valamelyik ügyfél minket keres és van a közelben viszonteladónk, akkor a viszonteladó boltját fogjuk neki egyből ajánlani.

aktivitas.jpg

Mi hosszútávú partnerség kialakításara törekszünk, így a partnerkapcsolat elindulását támogatjuk azzal, hogy leveszük a nagymértékű anyagi terhet a válladról. Előzetes bizalmat szavazva számodra megengedjük, hogy a minimális rendelésszám első alkalommal csak 5 db legyen és akár 5 különböző termékből is összeállíthatod a rendelésedet. Az ezt követő vásárlások során sem kell nagy befektetést vállalni, mindössze 10 termékre növekszik a minimális rendelésszám.

Ha már többször is vásároltál tőlünk, és éves szinten jelentős mennyiségű Vadalarm terméket adsz el, akkor mi VIP partnernek nyilvánítunk. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a megrendelt termékeket kizárólag akkor fizeted, ha már eladtad azokat. Így még kevesebb befektetéssel kereshetsz pénzt.

Ha minket választasz, akkor 30% hasznod lehet minden egyes termékünk eladásából, például egy Vadalarm Tripla esetében 20.000 forintot kereshetsz az értékesítés során.

Csatlakozz Te is a csapathoz! A térképen látható, hogy hol helyezkednek el azok a boltok, ahol már Vadalarm termékek kaphatóak.

21_2nap.jpg

Amennyiben magadra vagy ismerősödre, rokonodra ismertél a viszonteladói ajánlatunkban, akkor kérlek jelentkezz itt, vagy küldd tovább az ajánlatot a megfelelő személynek. Ha Szlovákiában élsz és bolttulajdonos vagy, esetleg ismersz ilyen embert, akkor szintén ne habozz Ha kérdésed vagy kétséged van akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat az info@vadalarm.hu e-mail címen vagy a +36 30 780 7685 telefonszámon.

Ajánlott termék

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Nem felejtkeztünk meg a VIP ügyfeleinkről

A gyárlátogatást a vírushelyzet egy kis időre megakadályozta, de el nem vész a lehetőség, csak tolódik addig, ameddig biztonságosnak látják az ügyfelek és a dolgozók egyaránt. Mi úgy gondoljuk, hogy a második hullám előtt érdemes jelenteni a gyárlátogatás igényét az ügyfélszolgálaton.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.