Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés

Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Kétféle madárriasztó a termékpalettán! Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono!

Úgy gondoljuk, hogy egy termék sosem tekinthető késznek, mindig van rajta mit fejleszteni. A fejlesztés számunkra azért szerepel kiemelt helyen, mert a gazdáknak az utolsó csavarig általunk tervezett eszközöket szeretnénk adni, a legmodernebb technológiával felszerelve. Múlthónapban jelent meg az új villanypásztorunk, aminek a bejelentése alatt már a háttérben lázasan folytak a fejlesztések a madárriasztónkon.

Madárriasztó újdonságai

Mostanra nagy izgatottsággal és boldogan jelenthetjük be azt is, hogy megújult a két hangszórós nagy teljesítményű madárriasztónk, ráadásul alkottunk egy sokak igényét kielégítő kisebb madárriasztót is. Előbbinek Vadalarm Mono madárriasztó lett a neve míg utóbbi Vadalarm Duo madárriasztóra lett átkeresztelve. Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono, a veteményesek védelmére pedig erősebb és korszerűbb lett a Vadalarm Duo!

madar_hangszoro

A Vadalarm Duo hangszórója erősebb lett, mint az elődje esetében, ezért nagyobb is a hatótávolsága. Ugyanakkor sokkal tisztábban is tudja visszaadni a ragadozó madarak hangjait a készülék, ami a hatékonyságát növeli.

A régi, kiálló kapcsolók miatt visszatérő jelenség volt a szállítás folyamán történő rongálódás. Ennek kiküszöbölésére újfajta kapcsolókat szerelünk a készülékre, ami laposabb, és kevésbé sérülékeny.

Természetesen szoftver oldalról is fejlesztettük madárriasztóinkat. A hatékonysága nagyobb lett. Eddig is véletlenszerű sorrendben játszotta le a ragadozó madarak hangját, de most már arra is figyelünk, hogy egy körben ne játssza le kétszer ugyan azt a hangot. Valamint bekapcsoláskor bemondja, hogy mennyi az akkumulátor töltöttégi szintje és megköszöni kedves ügyfeleinknek, hogy Vadalarm terméket használnak. Az akkumulátor töltöttségi szint ismerete a szerviz és a használat során is nagy előny, hasznos információ.

madar_nyak

A fejlesztések a termék külsejét sem hagyták érintetlenül. Megváltozott a burkolat színe, formája és alakja. Az új színnek és a mintának köszönhetően sokkal jobban beleolvad a környezetébe a készülék, ami természetesen nem 100%-os biztosítás lopás ellen, de biztosan jobb megoldás, mint ha madárijesztőnek kéne álcázni a madárriasztókat. Mindemellett természetesen továbbra is ajánljuk a lopásbiztosításunkat, hiszen lopás esetén az valóban 100%-os kártérítést jelent, sőt, sokszor az ügyfél a sok fejlesztésnek köszönhetően az ellopott termék helyett egy sokkal korszerűbbet kap újra kézhez.

Pontosan milyen is a Vadalarm Mono madárriasztó?

Sokan szerették volna az erkélyre, teraszra, garázs elé, ház mellé letenni a madárriasztónkat, hogy ne piszkítsanak ezekre a helyekre a tollas barátaink, de messzebb semmiképp nem szerették volna őket űzni madárvédelmi okokból. Mi nem ajánlottuk eddig lakott területen való használatra, hiszen madárriasztónk a nagy teljesítménye miatt a tulajdonos és a körülötte lévő szomszédok életét is megkeserítette volna.

Éppen ezt a problémát kiküszöbölve hoztuk létre a Vadalarm Mono madárriasztót, melynek hatótávolsága csupán 20 méter, egy hangszóróval rendelkezik, kizárólag tápos formában kapható és az egész készülék csupán 10x10x10 centiméter. Tehát a Vadalarm Mono madárbarát és még az emberi fülnek is sokkal kíméletesebb.

Mivel két termék lett, így a nagyobb madárriasztó esetében megszüntetjük a hálózati áramról működő lehetőséget. A Mini madárriasztó viszont csak hálózati áramról lesz működtethető, hiszen garázs vagy terasz közelébe lehet majd kitelepíteni, ahol van áramforrás.

A megújult madárriasztó a régi áron kapható augusztus 17 és augusztus 26 között. Augusztus 26 után az alkatrészköltség és a gyártási idő megnövekedése miatt 10.000 Ft-al lesz drágább. Ha ebben a 2 hétben veszed meg, nagyon jól jársz, hiszen új madárrisztónkat szerzed meg még 10.000 Ft-al olcsóbban. Az új madárriasztó pedig már most kapható itt tudod megnézni és megvásárolni. 

Az új Mono madárriasztót pedig vásárold meg teraszra, erkélyre, kocsibeállóhoz, garázshoz ezen a linken.

Ezt olvastad már?

Ragadozó madarak

Madárvédés és termény megóvás egyszerre? A madarak nagyobb részt hasznosak, de a mezőgazdasági növény- és gyümölcstermesztőknek a legfőbb anyagi veszteséget okozó tényező. Számunkra nem opció a vegyszer, a csapda vagy a légpuska. Számos tollas barátunk már védett faj az alacsony egyedszámuk miatt, így hát neked se ez legyen a megoldás. Előző cikkünkben nagy népszerűnek bizonyultak a hangfájlok, ezért most is lehetőség van madarak hangjának a meghallgatására.

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.