Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés

Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

A legújabb fejlesztésünk most egy szuper applikáció

Mostanában csak úgy özönlenek nálunk a fejlesztések. Néhány hete jelentettük be egy teljesen új termékünk érkezését, valamint a villanypásztorunk megújulását és még nincs vége! Az év hátralevő részében több meglepetést is tartogatunk nektek. Itt van rögtön az egyik, amit most elmesélünk nektek.

Mi vezényli a fejlesztéseinket?

Amikor csak alkalmunk nyílik elmondjuk, hogy számunkra a fejlesztés ugyanolyan kiemelkedő helyet foglal el, mint a gyártás. Hiszen mi elhatároztuk azt, hogy a gazdáknak a legfejlettebb technológiát nyújtjuk az eszközeinkkel, hogy korszerűen és a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban és költséghatékonyabban tudják a ültetvényeiket és állataikat biztonságba tudni.

Mit fejlesztettünk?

A mostani fejlesztés a cégünk csúcstermékéhez, a Vadalarm Triplához köthető. Ez az eszköz a nálunk elérhető legerősebb és legfejlettebb vadriasztó, amiről bátran kimerjük jelenteni, hogy rendkívül jó véleménnyel vannak a gazdák, hisz minden ügyfelünktől visszajelzést kérünk.

21_2nap.jpg

Mik az újdonságok?

Most nem hardveresen változott a Vadalarm Tripla, hanem készítettünk hozzá, egy új applikációt. Ezt a Play áruházból lehet letölteni ingyenesen, egyenlőre még csak Androidos eszközre. Az új applikáció számos további fejlesztésnek ad lehetőséget a későbbiek során. Ezeket a fejlesztéseket egyelőre még nem tesszük publikussá, de annyit tanácsolunk, hogy mindenki töltse le a Vadalarm nevű applikációt, mert a későbbiekben nagy előnyökre és kedvezményekre tehet ezzel szert.

Ez a szoftver kizárólag a május 1-töl gyártott Vadalarm Triplákhoz jó. Beépített bluetooth modul segítségével tud kapcsolódni a telefonunkhoz vagy tabletünkhöz. Miután letöltöttük a Vadalarm alkalmazást és csatlakoztattuk a vadriasztóhoz, már tesztelhetjük is azt. Ennek segítségével mindhárom hangszóró működését van lehetőség ellenőrizni, megnézhetjük az akkumulátor töltöttségi szintjét és a napelem üzemelését.

Ezt olvastad már?

Veszélyben a vadgazdálkodás?

Bár a koronavírus témából már sokunknak elege van, nem lehet minden ezzel kapcsolatos jelenséget a szőnyeg alá söpörni, így azt sem, hogy a fennmaradásért küzdenek a vadásztársaságok. Már a vírus első hulláma kikezdett a bevételeiken, a fenyegető második hullám pedig sok társaság végét jelentheti. A hazai vadgazdálkodók komolyabb források és tartalékok nélküli civil szervezetek.

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.