Vadalarm Mezőgazdasági károk és biztosítások - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Mezőgazdasági károk és biztosítások

A gazdák a legkiszolgáltatottabbak az időjárási viszontagságoknak és fertőzéseknek, sőt még a bűnözőknek is. Egyre több előrelátó gazdálkodóval találkozunk, de mégis sokan vannak azok, akik feleslegesen vállalnak kockázatot az időjárási károknak amúgy is kitett gazdálkodásban. Mi úgy gondoljuk, hogy a modern gazdálkodásba beletartozik a megfontoltság és elővigyázatosság is. Éppen ezt támogatva hoztunk létre egy egyedülálló biztosítási csomagot termékeinkre.

Természeti csapások

Magyarországon a földrengéstől és a tűzkártól aligha kell tartanunk, alig volt rá példa az elmúlt évtizedekben, hogy földrengés vagy tűz nagyobb területeken jelentős mértékben okozott volna kárt. A Jégkár, fagykár, aszály, homokverés, talajcserepesedés, viharkár, illetve az állatállományt fenyegető vírusok viszont sokkal esélyesebb katasztrófák, amik a gazdáknak igen sokba kerülnek.

Mezőgazdasági lopások

Ha mindez nem lenne elég, nem csak a természeti károk sújtják a gazdákat, hanem évről-évre egyre nagyobb számban bukkannak fel még a bűnözők is az agráriumba. Természetesen sok az engedély nélküli árusítás, illetve a különböző adócsalás, de a bűncselekmények nagyobb részét a lopások teszi ki. A kis és közepes birtokmérettel rendelkező gazdákat lopják meg a leggyakrabban.

Biztosítási lehetőségek

Manapság már sok mindenre nyújtanak biztosítási lehetőséget a gazdák számára. Tűzkár biztosítás, jégesőkár biztosítás, viharkár biztosítás, aszálykár biztosítás, felhőszakadás kárbiztosítás, mezőgazdasági árvízkár biztosítás, őszi fagykár biztosítás, téli fagykár biztosítás, tavaszi fagykár biztosítás és szinte az összes növényre egyaránt lehet biztosítást kötni. Ezeken kívül ott vannak még az állatállományra, traktorra, mezőgazdasági munkagépekre köthető biztosítás. Mindezek némileg fedezik a károkat, na persze nem 100%-ban.

Hiába kerítjük el a birtokot

Hiába az elkerített birtok, valljuk be a kerítés nem biztosítás lopás ellen. A kertből is lopnak, nem csak az elkerítetlen birtokról és földekről. Sokan próbálkoznak sima és elektromos kerítésekkel a lopások megakadályozásában. Van, aki több százezret költ egy villanypásztor rendszerre, de ezt nem ajánljuk, mert ha nem szakszerűen van üzemeltetve akkor súlyos jogi következményeket és szankciókat vonhat maga után.

lopas_ellen_biztositva.jpg

Vadalarm lopásbiztosítás

Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy több termékünkre is lopásbiztosítást lehet kötni és ez a biztosítás, az összes többivel ellentétben 100%-os kártérítést jelent. Ha kötsz például vadriasztódra, villanypásztorodra, madárriasztódra biztosítást nálunk, akkor lopás esetén csupán egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell igazolod az esetet és mi ingyen küldünk neked egy újat, ami gyakran fejlettebb is a régebben megvásároltnál, mert minden félévben fejlesztünk valamit a termékeinken. A Vadalarm lopásbiztosítás egy dupla kármegelőzés és kártérítés. A terményedet védi a vadriasztó, a biztosítás pedig a pénztárcádat védi a pótlás költségétől.

Lopásbiztosítás ingyen?

Minden évben óriási sikert arat, így hát idén is elindítjuk lopásbiztosítási kampányunkat. Ennek keretén belül 2020 július 8-22 között ingyenes a lopásbiztosítás minden Vadalarm Vadriasztóhoz. Ezzel az akcióval például a Vadalarm Tripla esetében 10.000 Ft-ot is spórolhatsz. Ahhoz, hogy érvényesíteni tudd az akciót, csupán a Vadalarm vadriasztó termékoldalára kell felmenned, kiválasztanod a megvásárolni kívánt vadriasztót, bejelölnöd, hogy kérsz hozzá lopásbiztosítást és mi ingyen adjuk a vadriasztódhoz.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

2020-as kérdőív kiértékelése

Mi folyamatosan dolgozunk azon, hogy termékeinket és webolunkat jobbá tegyük, nem titkolt szándékunk, hogy ezzel a piackutatással is az volt a célunk, hogy személyesnek, közvetlennek fejlettebbnek és magadénak érezd a weboldalunkat, ehhez pedig szükségünk volt a sok válaszra. A játék két héten keresztül futott és múlthét vasárnapig 1165 fő vett részt a kitöltésben.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.