Vadalarm Szeretnéd megkapni tavaszi meglepetésünket féláron? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Szeretnéd megkapni tavaszi meglepetésünket féláron?

Már gőzerőkkel készülünk egy új termékünk tavaszi bemutatására. Ennek ellenére sokat még nem mesélhetünk róla, ám mindenképpen érdemes elolvasnod blogposztunkat, mert egy olyan lehetőséget is mutatunk, amivel féláron juthatsz hozzá titkos projektünk gyümölcséhez!

Tavasszal egy vadonatúj termékkel fogunk jelentkezni, aminek tesztelése és fejlesztése már hónapok óta tart. Ugyan még nem mondhatjuk el, hogy mi lesz ez, ám annyiban biztosak vagyunk, hogy erre ügyfeleink 90%-ának (így valószínűleg neked is) szüksége lesz. Olyan állatra fejlesztünk ugyanis riasztót, mely jó eséllyel most is megkeseríti életedet.

Nem csak féláron, de az elsők közt kaphatod meg az új állatriasztót

És ehhez még csak kérned sem kell: tavasszal felhívunk, és a publikus bemutató előtt elmeséljük neked új fejlesztésünket. Ha megtetszik, egyből le is csaphatsz rá, mindenki más előtt és mindenkinél jobb áron kaphatod meg. Ha szeretnél ebbe a kiemelt ügyfélkörbe tartozni, akkor még nem késő csatlakoznod a Vadalarm VIP klubhoz. Csak arra kérünk, ne hezitálj sokat, mert a helyek vészesen fogynak és mindössze 50 belépőkártyát osztunk ki idén azért, hogy valóban minőségi szolgáltatást nyújthassunk.

Szeretnél tehát élni ezzel az előnnyel?

Ha igen, akkor még nem késő megvásárolnod a Vadalarm VIP kártyát, ami a féláras meglepetés mellett egyébként még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás lehetősége, és a villámgyors szerviz is.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.