Vadalarm Villámszerviz 24 órán belül, ingyen? Megmutatjuk, hogyan csinálunk neked is ilyet! - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Villámszerviz 24 órán belül, ingyen? Megmutatjuk, hogyan csinálunk neked is ilyet!

Szabályzataink szerint és a törvényi előírásoknak megfelelően maximum 14 nap alatt bármilyen elromlott eszközt megjavítunk, ám ez a gyakorlatban jellemzően legfeljebb egy hét szokott lenni. Azonban valóban vannak sürgős esetek is. Ilyenkor pedig tudjuk, hogy még az egy hét is soknak tűnik. Mutatunk rá egy módot, hogy hogyan szerezz elsőbbségi, 24 órán belüli villámszervizelést magadnak!

Mert a minden szervizelés fontos,

...de nem lehet mindenkié a legfontosabb. 2019-ben vezettük be azt a szabályt szervizeléseink során, hogy a termék javítását nem lehet helyben megvárni. Belső visszajelzések alapján arra jutottunk, hogy a szervizelés hatékonyabb, ha az azt végző személy teljes mértékben a termékre tud koncentrálni. Ezért, ha bármikor bármilyen Vadalarm terméked elromlik, ugyan behozhatod személyesen, de megvárni nem tudod a javítását, a terméket postán küldjük vissza.

Tisztában vagyunk vele, hogy sokszor azonban nem tudod megvárni az átlagos, néhány napos szervizelési időt, így egyetlen esetben mégis azonnal nekilátunk a terméked javításának, mihelyst kézbe vesszük. Ha alkatrészt kell hozzá beszereznünk, autóba ülünk és megyünk érte, ha túlórázni kell a munka befejezéséhez, akkor megtesszük. Kitaláltad már, mi kell hozzá, hogy ilyen kiemelt bánásmódban részesülj?

Bizony, ez a Vadalarm VIP kártya újabb előnye. Ha birtokodban van egy ilyen kártya, akkor csak mutasd fel a bejáratnál. Vagy ha postán küldöd termékedet, csak szólj, hogy rendelkezel vele. Kollégáink "leborulnak előtted" és azonnal kezelésbe veszik a termékedet. Soron kívül, elsőbbséggel.

Ha te is szeretnéd az extragyors szervizelés nyújtotta biztonságot élvezni, akkor olvass tovább, és megtudod, hogyan juthatsz hozzá.

Hogyan válhatsz jogosulttá a villámszervizre?

A villámszerviz szolgáltatásunkra a Vadalarm VIP klub tagjai jogosultak. Ide 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami a villámszerviz mellett egyébként még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás lehetősége is.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

Ajánlott termék

Vadalarm VIP kártya 2020

Vadalarm VIP kártya 2020

Lépj be a Vadalarm VIP klubba 2020-ra, és használd ki mind a 8 előnyét! Kattints a részletekért!

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Így készíts zónatérképet 50 hektárra ingyen!

Nem titkolt célunk megtalálni azokat a gazdákat, akik élen járnak a modern technológiák alkalmazásában. Hiszen folyamatosan olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek a technológia által eddig elért eredményeket kamatoztatják a mezőgazdaságban. Emellett küldetésünknek tekintjük, hogy ne csak külföldi gyártók termékeire alapozhassa munkáját egy modern gazda, hanem rendelkezésére álljanak hazai fejlesztésű eszközök is. Ennek szeretnénk most egy újabb lökést adni a legjobb ügyfeleinknek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.