Vadalarm Vadalarm vadriasztók 3 leggyakoribb hibája - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Vadalarm vadriasztók 3 leggyakoribb hibája

Egy termék sohasem lehet tökéletes. Minden gyártó, aki azt állítja, hogy soha nem hibázik, igazából a hibázáson kívül még hazudik is. Úgy gondoljuk, a hibákkal semmi baj nincs, ha a lehető leggyorsabban és legjobb tudásunk szerint korrigáljuk is őket. Ebben a cikkben átnézzük a Vadalarm Pro szervizadatait.

Természetesen folyamatosan figyeljük, hogy milyen problémák fordulnak elő termékeinkkel, melyekre hamarosan egy új diagnosztikai megoldást is mutatunk neked. Cikkünkben most a három leggyakoribb problémát fogjuk végig venni, és azt, hogy hogyan tudod te magad is észrevenni ezeket.

Akkumulátor

Az a fránya akkumulátor. Néha előfordul, hogy a rögzítés anyaga adja meg magát. De legtöbbször szállítás vagy kihelyezés közben történnek balesetek a vadriasztóval. Leggyakrabban ez a baleset a futárok általi hanyag kezelésből, vagy a vadriasztó ügyfél általi leejtéséből származik. Ezt legkönnyebben úgy lehet detektálni, ha bekapcsolod vadriasztódat, majd a bekapcsolást jelző csipogások közben gyorsan letakarod a napelemet. Ha ekkor félbeszakad a bekapcsolási folyamat, egyértelműen akkumulátor problémád van.

Napelem

Talán nem túlzás azt állítanunk, hogy eszközeink legsérülékenyebb pontja a napelem. Ezt leginkább törékenységének köszönheti, hiszen, ha úgy esik le a vadriasztó, hogy a napelem van alul (márpedig a zsíroskenyér is mindig arccal lefele esik), akkor bizony a sarka könnyen letörhet. Rosszabb esetben végigreped a napelem. Sajnos találkoztunk már olyan esettel is, amikor nem volt kívülről semmilyen látható nyom, a napelem mégis megadta magát. Ezt legkönnyebben úgy veheted észre, hogy kb egy hét alatt a csipogások száma eljut a 3-tól a 0-ig, majd végül az eszköz be sem kapcsol.

Hangszóró

Végezetül elérkeztünk ahhoz az alkatrészhez, ami nélkül nincs értelme a vadriasztónak. Hiszen hiába van feszültség az aksiban, hiába működik hibátlanul a napelem, ha az ultrahangot mégsem adja ki magából. Szerencsére a hangszórók nem szoktak csak úgy tönkremenni. Viszont előfordul, hogy elhalkulnak, általában beázás vagy ütődés következtében. Ezt legkönnyebben úgy tudod észrevenni, hogy kicsit közelebb hajolsz a szokásosnál az eszköz bekapcsolásakor, és ha nem kapod el egyből a fejedet, amikor megszólal, baj van :) 

Szólj, és segítünk

Természetesen Murphy törvényei alapján ahány alkatrész van vadriasztódban, annyiféle képpen tud elromlani. Minden egyes esetben a legbiztosabb út szervizünk felhívása (+3630 780 7685), mert ha magad próbálod megoldani a problémát, és csak rontasz a helyzeten, akkor sajnos a garanciádat is elveszíted. Nem beszélve arról, hogy szervizünkben több diagnosztikai eszközzel is rendelkezünk, melyek segítségével még gyorsabban ki tudjuk deríteni, hogy mi a baj. A szervizelt eszköz egyes esetekben így akár postafurdultával mehet is vissza.

A végére hagytuk a legjobbat

Hamarosan egy új termékünkkel, a Vadalarm Triplával lehetővé tesszük számodra ezen felül azt is, hogy te magad diagnosztizáld eszközödet pár kattintással. Kattints ide, és nézd meg, mit tud a Vadalarm Tripla!

 

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Tripla

Vadalarm Smart Tripla

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Így fejlesztünk mi

Nemrég beruháztunk egy komolyabb laboratóriumi mérőeszközbe, hogy az eddigieknél még pontosabban mérhessük az eszközeink által kibocsátott ultrahangot. Rendkívül sok és hasznos eredményre jutottunk, amit a jövőben arra fogunk hasznosítani, hogy még jobb eszközöket adhassunk a kezedbe. Ha szeretnéd megtudni, hogyan zajlik nálunk a termékfejlesztés, olvasd el a cikket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.