Vadalarm Boldog karácsonyt kíván a Vadalarm csapata - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Boldog karácsonyt kíván a Vadalarm csapata

Ismét elérkezett egy olyan év vége, ami számunkra cseppet sem volt unalmas. Köszönjük mindenkinek, aki az idén minket követett, nálunk vásárolt, és minket olvasott. Ha van pár perced a rokonok és a nagy családi ebédek között, akkor olvasd el évvégi, és egyben karácsonyi posztunkat, amiből kiderül az is, hogy mivel készülünk jövőre.

Idén is sikerült minden szempontból óriásit fejlődnünk, ami mind a magunk elé kitűzött célokban, mind pedig a számokban meglátszik. Csak az érdekesség kedvéért összeszedtünk nektek néhány adatot is. 2018-ban közel 100 négyzetméter napelemet építettünk be termékeinkbe, ami nagyjából 10kW áramot termelve fedezné két átlagos háztartás energiafogyasztását. Az általunk gyártott eszközökkel pedig nagyjából 5000 focipályányi területet védtünk meg a vadaktól, madaraktól és rágcsálóktól.

Közben szereztünk néhány említésre méltó címet is, mint például a Fogyasztói Vélemények Tanúsítvány Gold fokozatát. De amire igazán büszkék vagyunk, az a bortermelő ügyfeleinktől kapott nedűkből összeállított 2018-as Vadalarm Borkollekció. Ezt külön köszönjük mindenkinek, aki beszállt a kampányba.

Vadalarm Borkollekció 2018

Beszéljünk kicsit a jövőről is, mert végülis minden év vége egyben egy új év kezdetét is jelenti. Nézzük hát, mit tartogatunk számotokra 2019-ben.

Természetesen meglévő termékeinket folyamatosan fejlesztjük, így például még tavasz előtt madárriasztónkat még intelligensebbé fogjuk tenni. Emellett deszkamodellként már működik villanypásztorunk következő generációja is.

Ami azonban a meglévő termékeinknél is izgalmasabb, nemrég belevágtunk egy teljesen új termékcsalád kifejlesztésébe, melyhez azóta már partnereket is találtunk. Sajnos azt még nem árulhatjuk el, hogy mi lesz az Agribit következő fejlesztése, de annyit ígérhetünk, hogy minden gazda imádni fogja.

Hamarosan jelentkezünk egy év eleji ajánlattal, addig is pihenj sokat, tölts minél több időt szeretteiddel, és élvezd ki ezt a pár nyugodt napot. Mi is ezt tesszük épp. Boldog karácsonyt!

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ne hagyd, hogy a rágcsálók télre a motorháztetőd alá költözzenek! Védd meg garázsodat most!

Amennyiben biztos akarsz lenni abban, hogy a kocsidba, vagy a garázsodba nem fészkeli be magát egy nem kívánatos lakó, érdemes beszerezned a megfelelő riasztót. Ez távol tartja a rágcsálókat és a kisebb testű ragadozókat egyaránt, így biztonságos lehet a tárolás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.