Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Boldog karácsonyt kíván a Vadalarm csapata

Ismét elérkezett egy olyan év vége, ami számunkra cseppet sem volt unalmas. Köszönjük mindenkinek, aki az idén minket követett, nálunk vásárolt, és minket olvasott. Ha van pár perced a rokonok és a nagy családi ebédek között, akkor olvasd el évvégi, és egyben karácsonyi posztunkat, amiből kiderül az is, hogy mivel készülünk jövőre.

Idén is sikerült minden szempontból óriásit fejlődnünk, ami mind a magunk elé kitűzött célokban, mind pedig a számokban meglátszik. Csak az érdekesség kedvéért összeszedtünk nektek néhány adatot is. 2018-ban közel 100 négyzetméter napelemet építettünk be termékeinkbe, ami nagyjából 10kW áramot termelve fedezné két átlagos háztartás energiafogyasztását. Az általunk gyártott eszközökkel pedig nagyjából 5000 focipályányi területet védtünk meg a vadaktól, madaraktól és rágcsálóktól.

Közben szereztünk néhány említésre méltó címet is, mint például a Fogyasztói Vélemények Tanúsítvány Gold fokozatát. De amire igazán büszkék vagyunk, az a bortermelő ügyfeleinktől kapott nedűkből összeállított 2018-as Vadalarm Borkollekció. Ezt külön köszönjük mindenkinek, aki beszállt a kampányba.

Vadalarm Borkollekció 2018

Beszéljünk kicsit a jövőről is, mert végülis minden év vége egyben egy új év kezdetét is jelenti. Nézzük hát, mit tartogatunk számotokra 2019-ben.

Természetesen meglévő termékeinket folyamatosan fejlesztjük, így például még tavasz előtt madárriasztónkat még intelligensebbé fogjuk tenni. Emellett deszkamodellként már működik villanypásztorunk következő generációja is.

Ami azonban a meglévő termékeinknél is izgalmasabb, nemrég belevágtunk egy teljesen új termékcsalád kifejlesztésébe, melyhez azóta már partnereket is találtunk. Sajnos azt még nem árulhatjuk el, hogy mi lesz az Agribit következő fejlesztése, de annyit ígérhetünk, hogy minden gazda imádni fogja.

Hamarosan jelentkezünk egy év eleji ajánlattal, addig is pihenj sokat, tölts minél több időt szeretteiddel, és élvezd ki ezt a pár nyugodt napot. Mi is ezt tesszük épp. Boldog karácsonyt!

Ajánlott ingyenes e-könyv

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.